Emisiunea “Oxigen” va intra intr-o scurta vacanta! Va asteptam dupa Anul Nou pentru a urmari continuarea emisiunilor “Oxigen”.Va dorim tuturor Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, multa sanatate, binecuvantari si La Multi Ani !

Cu respect,

Realizatorii emisiunii “Oxigen”

21 Comments on “Oxigen” revine dupa 1 Ianuarie 2009

 1. lacramioara says:

  Ma adresez Pastorului Edi Constantinescu pe care-l intreb daca exista vreo posibilitate sa ia legatura cu o persoana din Chicago interesata in a cunoaste cat mai mult despre divinitatea Domnului Isus si despre doctrina noastra.Numele acestuia este Recayi Gecen si si-a exprimat aceasta dorinta in urma discutiilor avute cu el prin intermediul skype-ului.Imi doresc foarte mult sa incercati sa dedicati un pic din timpul dumneavoastra acestui barbat despre care gandesc ca este sincer in cautarea sa si care a avut o experienta impresionanta in copilaria sa.Mi-a marturisit ca a citit de 7 ori noul testament dar ca nu a stiut pana acum de cel vechi…acum are o Biblie completa si a inceput studiul,insa are nevoie de ajutor si am fost inspirata sa ii vorbesc despre dumneavoastra,deoarece urmaresc emisiunile la Oameni si Perspective si gandesc ca sunteti o persoana care i-ar fii de mare ajutor acestia.Va multumesc si-l rog pe Tatal Ceresc sa va umple de Duhul Sfant ca sa rostiti cuvantul cu putere si sa fiti folosit in salvarea sufletelor.Maranatha

 2. lacramioara says:

  Catre Pastorul Edi Constantinescu.
  Exista posibilitatea sa fiti contactat de o persoana din Chicago care are nevoie de ajutor in a descoperii cat mai mult despre Dumnezeu si Domnul Isus?Este un barbat care a raspuns unui mesaj trimis pe skype si care si-a exprimat dorinta de a-i recomanda pe cineva care sa-l ajute sa inteleaga mai mult despre Dumnezeu.M-am gandit la dumneavoastra deoarece v-am urmarit la Oameni si perspective si chiar am fost sfatuita de unii frati din Sagunto,Spania,romani,care va cunosc si care mi-au spus ca ar fii bine sa ma adresez dumneavoastra.Domnul sa va ajute sa va faceti timp si ptr acest barbat si ma rog ca sa fiti umplut de intelepciunea venita de sus ca sa puteti fii lumina ptr cat mai multe persoane care au nevoie de indrumare.Fiti binecuvantat,Maranatha.

 3. lacramioara says:

  Doar ce am vazut ca am trimis de doua ori mesajul,insa primul scris,imi apare ca si cand nu a fost trimis…ma scuzati.
  Va trimit nr de telefon al acestei persoane : 3125250057 and 8479818090(ofice)
  Recayi Gecen.
  va multumesc,
  Laky

 4. Floare de Maslin says:

  Pai … Sarbatori Fericite tuturor si .. ce sa zic .. la ce schimbari a suferit viata noastra in ultimul timp … Dumnezeu cu mila pentru noul an de oxigenoterapie! Ca urari pentru echipa albastra, purpurie si caramizie .. pastrati-va aerul “pus deoparte” si mult mult CURAJ!

 5. elf says:

  Iarna-i grea,omatu-i mare
  Badia Edmond daruri are
  Pentru anul ce rasare…
  Oxigen de respirat,
  Cronici de rumegat,
  Perspective de aflat,
  Si… restul a aratat
  Ca mai poate si inca…Cum?!!!

  Indraznesc cu o urare
  De la Tatal Nostru Mare
  Ce deschide Cale
  Catre-o Revolutie care
  Minti,persoane,caractere
  vor sa aiba Alta Vrere:
  “Cu Iisus in toate cele”.

  Forumisti sa ne unim
  Revolutie sa-mplinim
  La drum lung Toti sa pornim
  Ca cea fost nu mai dorim.
  Libertate sa traim
  Prin Iisus sa stralucim
  Mici cetati pe stanci sa fim
  Oameni sa iubim!!!

  Sa fiti Binecuvantati,
  Dumneavoastra si Toti ceilalti:
  Familie,Prieteni,Colaboratori,Forumisti,Sustinatori!!!

  D-le Constantinescu va multumim pentru Lupta pe care ati purtat-o in fiecare zi al acestui an ce se scurge!TATAL Nostru sa va dea o putere Deosebita pentru ce ne sta in fata tuturor!!!

 6. monica clipa says:

  Dumnezeu sa binecuvinteze tot ce a-ti facut si faceti in numele Lui !
  Nu pot exprima in cuvinte cat de mult au insemnat si inseamna aceste emisiuni pt mine!
  Multumesc din inima.
  La multi ani!

 7. Andreea says:

  Urari de sanatate si putere de la Tatal ceresc pentru dl. Edi Constantinescu, familia dumnealui si intreaga echipa a acestor emisiuni ce ne oxigeneaza viata.
  La Multi Ani!

 8. monica clipa says:

  scuze,rectific;Dumnezeu sa binecuvanteze tot ce ati facut si faceti in numele Lui!

 9. dodo86 says:

  “Oxigen” revine dupa 1 Ianuarie 2009, sper ­čśÇ (nu 2008)

 10. rosu ciprian says:

  Nu de curaj duce lipsa Edi si nici de idei, cu atat mai putin de cei care sa-i asculte si impartaseasca ideile(poate si curajul).Cred ca , mai degraba,are nevoie de “cap limpede”(asa se numeste cel care supervizeaza in tura sa ,editarea unui ziar,indiferent care ) pt. a face fata realitatii deloc simple cu care se cunfrunta societatea si biserica acum. Nu e usoara chestiunea in discutie, adica realitatea cu tot ce implica ea. Daca ar fi sa ma rog pt. ceva in mod special(ca la banalitati generale toti subscriem),as face-o in directia asta. Ca o apreciere(subiectiva),cred ca prin vizionarea acestor programe(oxigen,O&P,cronici), nu doar spiritual ni se mai “destupa” mintea ci si (mai ales !) intelectual gandim mai profund. Niciodata n-am sa fiu de acord cu elitismul intelectual ce se vrea superior spiritualitatii simple si profunde totodata,dar, tot la fel, n-am sa consider ignoranta si prostia ca fiind manifestarea spiritualitatii.Adica orice prost care spune ceva despre Dumnezeu si religie e si(neaparat!) spiritual. Ma bucur pt. emisiuni,pt. realizatori (toti !) si doresc sa fim impreuna(mintal si spiritual) si in anul deja inceput,2009 ! LA MULTI ANI !

 11. silviu voinea says:

  am putea stii exact cand? dupa 1 ianuarie?

 12. Alina - Cora says:

  Va asteptam… ­čÖé Cu drag.

 13. technics says:

  ne propunem sa incepem oxigenul incepand cu 12 ianuarie 2009, dar volumul de munca necesar demararii noii emisuni “altar de seara” s-ar putea sa intarzie cu cateva zile reinceperea oxigenului. speram ca acesta nu este un inconvenient si ca ve-ti reveni cu placere pe oxigen.tv
  numai bine

 14. Ionica Gherebean says:

  Va’ doresc tuturor un an nou Binecuvintat de Cel ce poate da Un an nou fericit.
  Apreciez criticile cu suport BIBLIC, si unii chiar au avut ceva de spus si au si dat
  “cartonas rosu”. Cei mai multi insa (aviz amatorilor cititori ai Bibliei) cred ca inainte de avenii cu o critica, sa’ cereti mai intii intelepciune de la DUMNEZEU, sa’ va’ aprofundati apoi in “cercetarea Scripturilor,sa’ mai vizionati inca odata sau de mai multe ori aceea parte pe care vreti sa’ o criticati sau sa’ o explicati mai bine sau chiar in alt fel (daca considerati ca e cazul) , Pina atunci incercati sa’ luati ce este BUN din mesajele acestei emisiuni care dupa cum unii ati sesizat, in final se pune accentul pe ce zice Domnul Isus despre situatia, scena sau evenimentul la care se refera si il explica Edi Constantinescu.
  Va multumesc si va salut cu Evrei 12 ; 14 <Urmariti cu totii pacea si sfintirea…

 15. Multumim mult pentru aceste devotionale. Ne ajuta enorm.

 16. Lorinusamt says:

  Pace! Cand vor reincepe sa difuzeze “Oxigen” ?

 17. Lorinusamt says:

  Suntem deja in 10 ianuarie si nici urma de “Oxigen”!

 18. Lorinusamt says:

  Sa recurgem la butelii? Poate ca s-a intamplat ceva si au inchis conducta, asa cum au facut rusii cu gazul.

 19. tricky says:

  imi doresc sa reinceapa cat mai repede emisiunea. m’a ajutat foarte mult in ultima vreme. e atat de greu sa traiesti in lumea asta de rahat. sunt in pacat pana la gat. cel putin mai respir ceva …oxigen. Dumnezeu sa va binecuvinteze!

 20. jan neacsu says:

  asteptam sa reluati emisiunea,dar….nu cedati la CRONICILE ULTIMULUI IMPERIU

 21. maryazul says:

  …..da, asteptam cu nerabdare sa reluati emisiunea…..avem nevoie de OXIGEN….ne lipseste….Dumnezeu sa va dea in continuare binecuvantari … sa puteti reincepe emisiunea

Leave a Reply