Emisiunea “Oxigen” intra in vacanta pentru o perioada scurta de timp. Vom reveni dupa 1 ianuarie 2010 cu noi subiecte speram la fel de interesante. Asteptam sugestiile dumneavoastra pe forumul emisiunii. Pana atunci dorim tuturor un sfarsit de an excelent si sarbatori fericite!

8 Comments on Emisiunea “Oxigen” intra in vacanta

 1. stefan& says:

  Ati fost mai mult decat o alinare pentru sufletele si mintile noastre. Multumim. Vacanta placuta si binecuvantata!

 2. Stelian JUGAREAN says:

  Cred ca se apropie momentul in care sa spunem adevarul despre religii chiar prin interpretarea Genezei. Imagineaza-ti ce viata minunata vor trai generatiile viitoare fara patimile artificial induse de armatele de popi, imami si pastori, predicatori corupti insetati de putere! Toate conflictele devastatoare ar putea fi aplanate de minti luminate de ADEVAR. Isus a schimbat lumea si tu poti sa o faci! Cum zice … indrazniti, eu am biruit lumea,… superb! Personal, chiar daca nu m-ai ales ucenic sunt dispus sa merg inainte si chiar daca ne vor ucide trupul, acesta este sensul. Noi avem viata in noi si nu avem pentru ce sa ne temem! De multe ori ma uitam sa vad cand iti vor sugruma glasul, dar se pare ca ai de mers mai departe! Decizia iti apartine ca oricarui om de pe pamant. Petru sau Stefan asta este intrebarea ta!
  Cu dragoste…

 3. DeAugust says:

  Multumesc multumesc multumesc. Oxigen m’a adus la Hristos!
  Dumnezeu sa aiba mila de noi!

  Va rog nu va opriti.
  Ar fi foarte interesant un oxigen cu Geneza… dar .. nu stiu daca nu e cam devereme.
  Oricum,asteptam cu interes noua serie.

 4. Monica Clipa says:

  Fr.Edi,as dori sa intru in posesia cartii d-v “Dumnezeu nu joaca zaruri”insa constat ca la adresa de livrare exista doar “Romania” drept varianta.Ce ii sfatuiti pe cei din USA? Multumesc mult pentru efortul d-v de a ne infatisa intotdeauna adevarul.
  Stiu ca nu e usor.Va purtam in suflet si in rugile noastre.Va dorim muuuulti,muuuuulti ani!Fericiti!

 5. luminita says:

  Va multumim pentru tot ce faceti prin aceste emisiuni, adevarate candele in intuneric. As dori si eu o adresa de e-mail, daca se poate.

 6. Claudia says:

  Desigur ca este duhul sfant si ca Dumnezeu este tatal lui Isus
  A fost vestit de ingeri lui Dumnezeu. Asa cum vine Maria pe lume adica mama ei Ana se rog cu lacrim pentru un copil. Asa vine pe pamant si Ioan botezatorul tot prin veste ingerilor. Adic tatal lui Ioan botezatoru Zaharia preot aude ca Elisabeta va naste un baiat la o varsta inaintata. Uneori Dumnezeu hotareste si te ia de mana de copil mic si vei implini tot ce el iti spune. Desigur ca si calugari stiu dar nu spun nimic. Eu am fost cu mama la un calugar in Baia mare si a zis ca prin mine si partinerul meu se va intampla o poveste de la inceputul lumi. Dar mai mult nu a spus. Bine ca eu stiu adevarul. Nu avem nevoie sa imi spuna pentru ca mai mult nu a facut pentru mine. Uneori ma gandes ca sunt acea feara, curva care ne pune sa ne inchinam la icoane si care da mana cu toti regi,conducatori tarilor explica apocalipsa din biblie. Ingeri rai aruncati pe pamant este religia. Cine sunt acele icoane cu chipul lui Maria mama lui Isus. Sunt foarte multe femei pictate si toate are numele de mama lui Isus. Acesti oameni acepta ca Dumnezeu a facut totul si poate sa faca totul dar reincranatie ei nu acepta. Decat Dailalama china si India. Siva a fost fata lui Eva am citit visul unia calugar pe net. Desigur ca toti ati fost vreodata in vata print s-au prntese sau alte personaje importante. Odata o sa aflam cu toti adevarul. impotant este ca in viata vecinica o sa fie numai veselie pe pamant. Nu stiu cum sa ma duc la gradina Eden in Irak. Acum mai ales ca este inchetat eu cred ca acea mlastina inghetata o sa fie foarte fromosa. Odat am fost intro mlastina inchetata si era asa de frumos ca eu am plans vazand acea frumusete. imi dores mult sa plec macar pentru 3 zile in Irak la patinat in gradina Eden. Azi am vorbit cu ambasada Irakuliui din Romania si a zis ca primesc viza numai daca am cunostinta acolo. Adica trebuie sa fiu gazduita la vreo familie din IraQ. Acuma asi putea patrunde mai bine la mijlocul acelei gradin pentru a vedea de pomul vetii s-au a strange trestie din jurul acelori pomii sa ii pot scoate la lumina. Am o cunostinta la organizatia misionari olandeza si am vorbit cu un student prot la teologie protestanti Am povestit de pomul vetii ca avem voie sa mancam cu toti din acel pom par. Si a zis ca ma suna dupa sarbatori. sper ca pot rezolva ceva acum mumai sa ramana mai mult timp iarna si inghetat. Cer si ajutoru vostru. Viata vecinica

 7. George says:

  Multumiri pentru emisiuni si va urez la anul si la mai multe. Asa ca o sugestie un studiu al genezei cred ca ar fi fascinant. Apreciez efortul dumneavoastra si va urez mult succes.

 8. beni plesa says:

  Claudia

  Apreciez seriozitatea cu care tratezi convingerile tale si modul in care incerci sa le comunici cu cei de pe forum.
  As dori sa cunosc mai multe despre tine si convingerile tale.
  Se pare ca ai foarte multe lucruri interesante,Scrie-mi te rog citeva despre tine ,–unde locuiesti ,daca ai familie si daca vrei sa ne cunoastem mai bine.
  adresa mea este beniamin51@gmail.com

Leave a Reply