Proiectul Majesty a implinit 2 ani si jumatate de cand a pornit si suntem recunoscatori lui Dumnezeu pentru tot ce a fost realizat pana acum. Au fost produse 160 de emisiuni “Oameni si Perspective”, 280 de emisiuni “Oxigen”,36 de emisiuni “Cronicile Ultimului Imperiu” si peste 90 de emisiuni “Altar de seara”. Pe langa emisiunile tv, pe site-ul Majesty.ro zilnic pot fi citite articole si stiri proaspete despre cele mai interesante evenimente si subiecte ale momentului. Tot aici puteti asculta Radio Majesty!
Zeci de mii de persoane acceseaza lunar site-urile noastre. Primim zilnic de la ascultatorii nostrii zeci de mesaje pe forum, prin email sau prin telefon. Ne bucuram sa observam ca sunt foarte multe persoane care apreciaza acest proiect. Recunoasteam ca s-ar putea face mult mai mult decat s-a facut pana acum. Avem multe planuri si idei noi, pe care nu le vom dezvalui aici, dar deocamdata ne luptam sa mentinem ceea ce avem.
Pana acum nu am abordat public niciodata problema financiara pentru ca Dumnezeu ne-a binecuvantat si dorim sa-I multumim ca am ajuns pana aici. Poate ca a venit momentul sa dezvaluim faptul ca acest proiect a fost sustinut financiar in proportie de 95% de o singura familie. Nu avem cuvinte sa-i multumim lui Dumnezeu pentru astfel de oameni. Nu ne ramane decat sa ne rugam si sa credem ca Dumnezeu stie cel mai bine cum sa binecuvanteze si sa rasplateasca asemenea sacrificii.
Datorita crizei financiare, recunoastem ca in ultimul an am fost nevoiti sa reducem tot mai mult din productie si implicit din numarul emisiunilor. Pe langa criza financiara, anul acesta am avut cheltuieli suplimentare cu relocarea studioului. Prima decizie a fost suspendarea emisiunilor de la Radio Vocea Sperantei- Chicago. Planurile de dezvoltare au fost lasate deoparte in speranta ca va fi o zi cand ne vom permite sa le reluam.
Credem cu tarie ca prin mass-media, Cuvantul lui Dumnezeu poate fi raspandit cu repeziciune, iar oamenii pot fi provocati pentru studiu intens si pentru a-L cauta si descoperi pe Dumnezeu. De aceea, nu am vrea sa ajungem in situatia de a pune punct acestui proiect pana nu apelam si la dumneavoastra, cei care ne urmariti saptamana de saptamana.
Poate ca un asemenea proiect, care presupune costuri destul de mari, ar putea sa sperie pe cineva, mai ales acum in timp de criza. Vestea buna este ca la numarul mare de persoane care vizioneaza emisiunile noastre pe internet, daca majoritatea dintre acestia ar dona o suma cuprinsa intre 3-5 dolari pana l-a sfarsitul anului, atunci am reusi sa ne acoperim cheltuielile facute in anul 2009 si sa pasim in 2010 fara datorii.
Pentru a putea continua emisiunile “Oameni si Perspective”, “Oxigen” si “Altar de seara” si in 2010, bugetul minim lunar este de $6000. Aceasta suma ar putea fi acoperita daca cei care vizioneaza emisiunile noastre ar sustine proiectul Majesty cu numai $1 pe luna. Estimam ca banii primiti din donatii ar fi suficienti nu doar sa mentinem ceea ce avem acum ci am putea spera chiar la mai mult – dezvoltarea proiectului Majesty.
Pentru cei care doresc sa sprijine continuarea acestui proiect, anuntam ca acum exista posibilitatea de a dona prin Paypal, depozit la banca in Romania sau SUA, prin wire transfer sau prin cec. In scurt timp vom avea si posibilitatea de a folosi credit sau debit card – Visa/MasterCard. Pentru mai multe informatii accesati butonul “DONEAZA” sau ne puteti contacta la adresa de email contact@oamenisiperspective.com
In speranta ca vom putea continua impreuna va multumim. Cu respect, Echipa “Majesty Group”

1 Comment on Apel: Ajuta aceste emisiuni sa continue!

 1. Maria Ivan says:

  Buna seara,

  In cursul zilei de azi am trimis in contul Majesty Press suma de 1000 euro pentru ca aceste emisiuni sa continue. As vrea sa fac aceasta cat mai des posibil in anul viitor.Si pentru ca sumele au fost virate din contul SC Moriah International SRL, as vrea sa va rog sa imi transmiteti, pe adresa de email mentionata, un contract de sponsorizare, pentru a avea posibilitatea deducerii acestor sume din impozitele platite in Romania.

  Va multumesc,
  Cu tot respectul si dragostea de bine,
  Maria Ivan

Leave a Reply