[flashvideo width=”520″ height=”410″ filename=”videos/339_oxigen_avantajul_handicapului.flv” /]
>> descarca mp3 <<
>> descarca pt. telefon <<
>> download Podcast <<
>> download video <<

Asteptam scorul si comentariile Dvs. pt aceasta emisiune folosind linkurile urmatoare.
Pentru a vota apasati pe stelutele de mai jos
[ratings]

3 Comments on 339. Avantajul handicapului

 1. oana says:

  Nu-i nici o fericire sa fii pacatos,sa traiesti in intuneric,sa fii handicapat spiritual, adica sa fii un…gunoi !! Totusi, poate doar din conditia asta de gunoi,de care esti mai mult sau mai putin constient,ai dori sa cauti lumina,ai vrea sa stii ce-i aia…curat, ai vrea sa vezi ,sa intelegi, sa stii si tu cam ce si de ce e tot ce e in jurul tau. “Setea de lumina,scarba de noroi”,scria odata Nicolae Labis, va mai amintiti !?

  Nu-i deloc confortabil sa intelegi ce si cum, sa incepi sa-ti pricepi rostul, sa-i “citesti” pe cei ce-i prostesc pe altii, sa vezi ca ,de fapt, totu-i goana dupa vant, nu, nu-i confortabil !! Insa, daca asta lipseste, ce rost mai au alelalte !?

  Nu stiu cum o fi Dumnezeu, da´ daca-i ca Isus atunci ma linistesc si nu-mi mai este frica de intuneric stiind ca si Lui I-a fost frica de intuneric chiar daca a avut MEREU ochii deschisi si n-a participat CU NIMIC la intunericul asta nenorocit. Am repetat intentionat cuvantul intuneric pt. ca mi-e teama de el stiind ca inseamna frica ,necunoscut si inexistenta. Prefer lumina, setea de lumina, chiar daca conditia mea este de…gunoi ! Sa fie asta avantajul handicapului !? Desigur !! Exista o lege a …compensatiei care functioneaza pt. ….handicapati, adica pt. gunoaiele din intuneric !!

  Edi, e bine ce zici si cum zici !

  Oana

 2. Liviu Anastase says:

  Fii luminii ar trebui sa iubeasca lumina. Cunoasterea adevarului va aduce luciditate (si implicit responsabilitate), dar si libertate. Libertate in sensul de independenta fata de altii (obiecte si fiinte), si libertate inteleasa ca o capacitate de a alege pe Dumnezeu, neimpiedicat de distrageri “lumesti” (deci, paradoxal, in acest caz se poate vorbi de dependenta de Dumnezeu).

 3. Laurentiu Hodor says:

  Nimeni nu este “gunoi”!Nici un om nu este un nimic,nici macar prin comparatie cu cei mai sfinti dintre oameni.Dumnezeu a venit pentru toti oamenii.Macar cu atat sa ramanem,ca fiecare om este imaginea lui Hristos.Daca nu ar fi asa,pentru ce sa mai speram?

Leave a Reply