[flashvideo width=”520″ height=”410″ filename=”videos/337_oxigen_blestemul_filozofului.flv” /]
>> descarca mp3 <<
>> descarca pt. telefon <<
>> download Podcast <<
>> download video <<

Asteptam scorul si comentariile Dvs. pt aceasta emisiune folosind linkurile urmatoare.
Pentru a vota apasati pe stelutele de mai jos
[ratings]

6 Comments on 337. Blestemul filosofului

 1. oana says:

  Una din cauzele depresiei este lipsa de sens ce poate aparea intr-un moment al vietii,lipsa de sens de altfel justificata din perspectiva umana. Adica, cu alte cuvinte, daca tot mori, pt. ce sa mai traiesti !? Culmea este ca Isus,nu pt. ca-I neaparat Dumnezeu, ci mai degraba pt. ca-I om 1OO/100 STIE CUM SA EXPLICE sensul vietii, chiar daca viata asta nu-i DELOC ideala.

  Ba mai mult,El, Isus, spune ca MERITA sa traiesti,chiar daca stii ca esti un gunoi, o curva, un paralizat depravat, un chior, un olog care nu stie ce-i ala mers,unul care nu STIE sa explice dumnezeirea, dar crede ca Isus este Dumnezeu.

  Si nu doar ca Isus spune ca merita sa traiesti, El si FACE posibil lucrul acesta murind, fara sa stie daca va mai exista vreodata dupa aia, El care-I Dumnezeu si STIE ce inseamna viata!!

  Deci, daca asa stau lucrurile,pai merita sa traiesti doar ca sa poti sa stii mai multe despre cum, de ce si pt. ce este Isus asta asa cum este.

  DEsigur, ca sa faci asta TREBUIE sa faci parte din ceea ce se intampla sub soare, chiar daca nu-i intotdeauna placut.

  Filosofie versus pragmatismul eclesiastului? Se pare ca DA !

  Oana

 2. Pogor Lora says:

  Am nevoie sa vorbesc cu d-nul E.Constantinescu. E urgent si foarte important pentru mine!!!Cum pot sa-l contactez sau o adresa de email,unde sa fiu sigura ca pot sa-i vorbesc individ.Va multumesc!Domnul sa va binecuvinteze!!!!!!!!!!!!

 3. Radu Rugina says:

  Multumim pentru ideile noi pe care le aflam in fiecare zi si multumim asemenea pentru concentrarea de care dati dovada la emisiune.

 4. VictorZee says:

  3. “Daca invata cineva pe oameni invatatura deosebita, si nu se tine de cuvintele sanatoase ale Domnului nostru Isus Hristos si de invatatura care duce la evlavie, 4. este plin de mindrie, si nu stie nimic: ” (1 Timothy 6:3-4)

  Evlavia este resultat al; gandirii logice, revelatiei sau este “ciocniri de vorbe ale oamenilor stricati la minte, lipsiti de adevar si cari cred ca evlavia este un izvor de cistig. Fereste-te de astfel de oameni.” (1 Timothy 6:5)

  Cu respect,
  George, Chicago

 5. Beni Plesa says:

  Victor ZE

  Cunoscandu-ti perspectiva pe care o ai asupra lui Pavel ,ma surprinde faptul ca atunci cand iti convine ,il citezi fara nici o rezerva.Daca Pavel a stricat crestinismul pur al evreilor si a introdus idei eretice ,-de ce il mai citezi ?
  Ai cumva un mecanism special de detectare a erorilor lui Pavel si astfel poti sa citezi din scrierile lui doar asa in mod selectiv dupa cum iti convine ??
  Daca Pavel este pentru tine un fel de Iosiv Smith al mormonilor sau Ellena W a fundamentalistilor adventisti ,oameni ce au denaturat invatatura “pura” a lui Isus atunci esti complet inconsistent in gandire cand te folosesti de scierile lui sa “blagoslovesti” pe Edi.
  Sper sa vezi aceasta contradictie in atitudinea ta de gandire.
  Te-ai intrebat vreodata cam cum ar arata Noul testament si biserica crestina fara scrierile lui Pavel ??
  As vrea sa stiu raspunsul tau.
  Cu drag
  Beni

 6. alisia says:

  imi plac titlurile pe care le alegeti , sunt destul de sugestive . dar mi s/a intamplat sa vreau sa caut explicatia unui text discutat intr/o emisiune mai veche , si marturisesc ca mi/a fost destul de greu sa ghicesc cam in ce emisiune ati discutat pasajul respectiv . as avea o rugaminte . daca se poate si nu va ia prea mult timp , sa adaugati langa titlu si referinta biblica . va multumesc .

Leave a Reply