[flashvideo width=”520″ height=”410″ filename=”videos/312_oxigen_semintele_si_samanta.flv” /]
>> descarca mp3 <<
>> descarca pt. telefon <<
>> download Podcast <<
>> download video <<

Asteptam scorul si comentariile Dvs. pt aceasta emisiune folosind linkurile urmatoare.
Pentru a vota apasati pe stelutele de mai jos
[ratings]

8 Comments on 312. Semintele si samanta

 1. Beni Plesa says:

  Isus a fost nascut din femeie ,nascut sub lege.
  Daca -nascut din femeie- inseamna nascut in pacat ca orisicare om ,aceasta definitie produce mai multe incurcaturi decat solutii.
  In genialogia iudaica (vezi MATEI -nasterea lui ISUS)originea unui om venea prin tatal sau nu prin mama.
  Avraam a nascut pe Isac….si asa mai departe.
  Expresia “Isus nascut din femeie” eu cred ca a vrut sa scoata in evidenta faptul ca Isus a fost diferit ,adica IOSIF nu era tatal sau.
  Explicatiile despre “natura omeneasca a lui Isus “:
  1–natura pacatoasa ,exact ca a noastra
  2–Natura nepacatoasa ,ameneasca dar diferita de a noastra in ce priveste mostenirea.
  In adventism exista amindoua invataturi -cu toate ca sint contradictorii si deci se exclud una pe alta.
  O anumita forma de LEGALISM in adventism vine din acceptarea ideii ca Isus a avut o natura ca a lui ADAM dupa caderea in pacat.
  Adica a fost un om cu natura pacatoasa dar a putut sa-si infrineze tendintele pacatoase .Ideia dominanta in adventismul sec XIX era ca daca ISUS fiind exact ca si noi a putut sa tina legea la perfectie deci si noi putem face aceasta .Numai diavolul afirma ca legea nu se poate tine .
  De aici si ideia incurcata despre perfectionism si ca numai cei ce vor ajunge sa reflecte exact caracterul lui ISUS vor fi mantuiti.
  Aceasta ideie este un “pamant” fertil pentru legalismul adventistilor sabatarieni ,un legalism ce duce la credinta ca mantuirea este pri credinta plus fapte.
  Aceasta este cea mai sigura metoda de a cadea din HAR .
  Beni

 2. Stelian JUGAREAN says:

  Dragilor
  Daca credeti cu adevarat in Isus atunci veti intelege ca eu pentru asta am fost trimis, ca sa marturisesc IUBIREA de oameni. Sunt sigur ca stiti deja ca putem schimba lumea in bine si trebuie sa ma ajutati, sa gasim impreuna o cale. Repet, eu sunt fericit ca am inteles si simt bucurie deplina in fiecare celula. Gasiti o cale caci autoritatile ma vor declara nebun ca un astfel de gest sa nu produca valuri! Va rog cu toata fiinta mea!
  Daca trebuie ma convertesc si adventismul va ajunge cea mai credibila religie de pe glob!
  Cu dragoste…

 3. Stelian JUGAREAN says:

  Dragilor
  Ganditi-va ca puteti crea o noua religie superioara celor de acum, care va schimba lumea in bine daca ma ajutati sa duc la indeplinire menirea mea! Voi pentru ce aveti viata, nu ca sa marturisiti despre IUBIRE?! Voi nu luptati ca sa aratati oamenilor ADEVARUL? Eu am inteles care este CALEA, ADEVARUL si VIATA si voi stiti ca este asa cum spun! Edi, tu stii cel mai bine si VEZI ADEVARUL!
  Cu dragoste…

 4. stefan& says:

  Pt. Stelian Jugareanu

  Sunt aici( pe Oxigen ) nu pentru a cauta ” o noua religie superioara”. Sunt pentru a aculta Evanghelia si voi ramane atat timp cat ea ( Evanghelia ) nu va fi inlocuita de o noua religie superioara sau, mai bine zis, de o alta evanghelie.
  Un sfat, daca-mi permiti: Lasa religia si asculta Evanghelia!

  Cu dragoste…

 5. lia says:

  Ai dreptate si noi suntem aici pentru a asculta Evanghelia si pentru a asculta explicarea ei.
  Multumim pastorului Edy pentru aceste emisiuni.
  Harul Domnului sa lucreze la mintile si inimile noastre.
  Pace si dragoste tuturor.

 6. Stelian JUGAREAN says:

  Ai dreptate Stefan, trebuia sa pun cuvantul intre ghilimele! Multumesc! Voi cauta mai departe ADEVARUL!

  Cu dragoste…

 7. Stelian JUGAREAN says:

  Pt. Edi (Caiafa)
  Ai dreptate Caiafa modernist! Cica propovaduiesti adevarul insa cand il vezi nu poti nici macar clipi! Astept sa ma judeci si sa ma condamni!
  Cu dragoste…!

 8. o straina says:

  Cât de trist este sa citesti rânduri atât de agresive ca ale lui Stelian J. Ce rost isi au pe un site vizitat de persoane insetate dupa Cuvânt? Daca exista vreo animozitate fata de pastorul Constantinescu, oare n-ar putea fi tratata altfel decât in felul in care a fost facuta? Durerea e si mai mare, intrucât persoana se prezinta ca un trimes care sa arate iubirea de oameni, ca un pretendent fondator al unei religii noi care sa schimbe toata lumea. Omule, oricine ai fi, iti dau un sfat prietenesc, cu dragoste: schimba-te mai intâi pe tine, sau mai corect, lasa-te schimbat, dupa aceea poate vei util pentru vreo lucrare!

Leave a Reply