[flashvideo width=”520″ height=”410″ filename=”videos/298_oxigen_interiorizarea_crucii.flv” /]
>> descarca mp3 <<
>> descarca pt. telefon <<
>> download Podcast <<
>> download video <<

Asteptam scorul si comentariile Dvs. pt aceasta emisiune folosind linkurile urmatoare.
Pentru a vota apasati pe stelutele de mai jos
[ratings]

8 Comments on 298. Interiorizarea Crucii

 1. Tina says:

  Nu am inteles exact totul insa am o nedumerire in ce priveste relatia cu Isus. De cand m-am nascut am auzit ca trebuie sa ma rog sa sa astept sa imi spuna Domnul ce trebuie sa fac, ce decizii trebuie sa iau. De exemplu: ce job, ce educatie, unde sa ma mut, etc. Decizii, care omul de rand le face cu mintea lui, cu rationamentul lui. Mai nou se da exemplu si a unui Jim Hohnberger, caruia ii spune Dumnezeu si daca un anumit magazin are deschis, ca sa nu mai bata drumul degeaba pana acolo.
  Nu stiu ce sa cred. Eu personal am avut impresia ca Dumnezeu ma indruma intr-o anumita directie, mai ales atunci, cand citeam foarte mult lecturi religioasa, insa nu stiu daca era doar imaginataia mea…
  Poate cineva sa clarifice un pic acest subiect, in ce priveste relatia cu Dumnezeu pe baza de zi cu zi??
  Va multumesc.

 2. Tina says:

  Inca ceva:
  ce intelege un pastor, cand predica de la amvon sa avem ” o relatie stransa cu Dumnezeu”.

 3. cristina says:

  Am incercat sa ascult de doua ori si de fiecare data emisiunea se intrerupe dupa min. 10. Puteti sa reincarcati fisierul?
  Multumesc

 4. cristina says:

  pt. Tina

  “sa avem ” o relatie stransa cu Dumnezeu”” reprezinta un sablon din limbajul de lemn pe care majoritatea crestinilor il au in dotare. Dupa mine, singurii ce pot fi credibili cat de cat sunt cei care au un limbaj normal si neaparat acelasi si cand sunt la biserica, dar mai ales in afara ei in orice zi din saptamana.

 5. Monica Clipa says:

  Multumesc,Edi dar la min 10,28 emisiunea se opreste. Se intampla numai la mine?!…

 6. Tina says:

  eu descarc emisiunea in MP3, nu am decat sonorul dar macar merge pana la capat.

 7. mariuss says:

  da si eu am aceasi problema cu intreruperea la min 10.28

 8. Cabriana says:

  Pentru Tina

  E adevarat ca Dumnezeu e interesat de toate problemele noastre, mari sau mici. El ne poate trimite sugestii, solutii, ne poate deschide usi, dar dincolo de asta, convingerea ca El trebuie sa ne ghideze in mod explicit in toate lucrurile pe care le facem de-a lungul unei zile e exagerata. Daca vei crede ca El o sa aduca trolibuzul in statie chiar cand ai iesit tu din bloc, s-ar putea sa fii dezamagita. Dumnezeu ne da ratiune si intelepciune ca sa le folosim si sa luam decizii. Trebuie doar sa ne rugam ca daca deciziile noastre sunt gresite, El sa le anuleze si sa ne scoata in cale ocazii potrivite. In rest, tebuie sa gandim, sa planificam, sa actionam si sa credem.

Leave a Reply