[flashvideo width=”520″ height=”410″ filename=”videos/284_oxigen_sensul_slavei.f4v” /]
>> descarca mp3 <<
>> descarca pt. telefon <<
>> download Podcast <<
>> download video <<

Asteptam scorul si comentariile Dvs. pt aceasta emisiune folosind linkurile urmatoare.
Pentru a vota apasati pe stelutele de mai jos
[ratings]

11 Comments on 284. Sensul Slavei

 1. Paul says:

  min. 12:30 – “Mergand impotriva lui Dumnezeu, noi nu putem sa anulam vointa lui Dumnezeu, ci doar propria noastra libertate”

  Extraordinara formulare!
  Nu numai d.p.d.v. filozofic, ci este, in sine, un adevar care nici nu mai trebuie comentat.

 2. GoodGospel says:

  Amin. La fel cum Ioan exprima Cuvantul era Dumnezeu, am putea afirma ca Slava era Dumnezeu. Nu exista glorie mai puternica decat “conceptul de Dumnezeu”.

 3. FSV says:

  Astept cu interes seminarul din Genesa.

 4. vega says:

  Deci, singura mea libertate e aceea de a fi de acord cu Dumnezeu…Sigur, e un mare privilegiu, dar in situatii anume, poate fi si un dureros conflict.

 5. MERIMA says:

  ASTEPT CU NERABDARE STUDIUL GENESEI.Sa va dea DUMNEZEU MULTA INTELEPCIUNE

 6. Alin says:

  Mesaj pentru ADMIN

  M-as bucura mult daca s-ar putea corecta cuvantul “continue” din anuntul “Daca vrei ca aceasta emisiune sa continue….” Corect este “sa continuie”. Multumesc

 7. ILIE CURCAN says:

  Slava,ansamblul imaginilor devenirii!…imaginea devenirii de la un anumit moment al ei !!!!….De ex.trecerea graului din stadiul de graunte in stadiu de incoltire …plantuta…planta…si din nou boabe -este devenirea,iar slava este,imaginea pe care graul o imbraca la fiecare moment prin care trece graul in devenirea lui!!!…”sa fim schimbati din slava-n slava”…din proslavire-n proslavire….Zic si eu!…

 8. ILIE CURCAN says:

  Plecand de la intelesul acesta despre slava,prin analogie-slava lui Dumnezeu este imaginea(Chipul)sub care el mi se decopera spre impartasire,pentru ca eu insumi sa pot slavi,proslavi pe Dumnezeu in devenirea mea, prin fiecare imagine a momentului devenirii,devenire la care dumnezeu ma cheama prin chipul care mi se descopere….Of ce greu e sa pui in cuvinte,ce este atat de lesne de inteles…..

 9. alina says:

  Alin, ar trebui sa consulti un dictionar inainte sa faci astfel de propuneri

 10. Claudiu says:

  Singura slava pe care o putem avea noi, oamenii este aceea a lui Hristos. Si nu mai traiesc eu ci Hristos traieste in mine. El face sa germineze samanta, tot el face si sa creasca, dar mai ales sa aduca rod.

 11. Sara says:

  EL le-a raspuns:,, NU TOTI pot PRIMI = eu stiu ca prin EL ,,POT TOTUL” ar ajunge sa vrei ,cel ,, HOTARIT” ; CUVINTUL Acesta ci numai aceia carora le este?”,,” DAT,,”,,. Cine sunt aceia care pot,, PRIMI” un asemenea ,, DAR” ,, DAT” ? Ex cei ca apost Pavel , 1 Corinteni 4;13 = cei considerati ca o ,, lepa,,DAT”,,URA” ,prigoniti din pricina Numelui Sau Isus= „SINE” Cel din Ioan 19; 7 , Ioan 11;38,, SINE” fiind si Acesta Numele lui Isus Deci acei ,, MULTI” ucenici descrisi in Ioan 6 ;66 ei s’au ,, LEPA,,DAT” de Isus deoarece NU au fost in stare sa se lepede de SINEA lor prea inalta ca a Fariseilor .Pt acest motiv a zis Isus RUGATI-VA ca sa NU ,, CADETI in ,, ISPITA” = in ispita de a avea o parere mai inalta despre ei insisi este un gind erat Atita vreme cit au fost in ,, bine” cu Isus ei ziceau : Psalmi 30; 6,, NU ma voi CLATINA NICIODATA” dar rasp pe dreata in Psalmi 31; 9 ne ofera cheia motivului pt care ucenicii/fariseii au renuntat la Isus , si din pricina ,, STRIMT ” ORAR”ilor pe vremuri de STRIMT,,ORARE” s’au descurajat astfel intr-o ,, CLIPA” ei s’au intors ,, INAPOI”..La intrebarea marelui preot:,, Ce nev,,OI”e mai avem de martori ?” rasp ni-La ,, DAT” astazi Isus Din pricina faptului ca EL MARELE UNIC PREA INALT ATOTPUTERNIC PREOT AL meu EL are nev,,OI”e a venit sa’si ,, IA” La ,, SINE” ,,OI” le Sale smaRITE in schimbul celorlalte 70.000/,,SAPTE ZECI DE MII ” care NU le-a fost ,, DAT” sa fie Ale Sale altfel fariseii din Ioan 12;9 ei ce fel de CASTIG ar mai avea?,,NIMIC”/NIMICITORUL, totusi iata ca lumea se duce dupa ,, EL” . Eu stiu din F Ap 4;12 ca lumea,, trebuie” sa mearga dupa ,,EL” cazul in care vor sa fie vindecati prin lepadarea de sine a lor vezi Matei 8; 17 u p Pentru acest motiv TEMEINIC a zis Isus si in F Ap 20;35 ,,Este mai ,, FERICE” sa ,, DAI” decit sa ,, PRIMESTI !”.. concluzie: astazi stim ca nr ucenicilor care S’au lepadat de El intr’o ,, clipa” a fost 70.000 . 2) pilda Fariseului si a Vamesului care se roaga in sinagoga astazi pote fi utila si pt oaeenii de rind 3) Cel care a ,,DAT” dela Sine are, a avut parte de o ,, saminta VIE de o RADACINA BUNA” idem si cel ce a primit este, a fost , provine dintr’o ,,Saminta RADACINA VIE care S’ a nascut dela,, SINE” 4) pt toate aceste daruri este fundamental sa NU ingaduiti ca cel RAU sa ,, RIDICE” niciodata in INIMILE vs ganduri de genul v descris si in Luca 24; 36-40 deoarece doar Isus este UNICUL in Univers Cel care,, RIDICA” pe toti acei ce s’au lepaDAT de sinea ,, MINDRIA” din inimile lor. Isus a Ridicat,, CIOBANI” dela ,, OI” ca ex David, Amos , Sara pt a-i putea spune Lui Dzeu: ,,Doamne ,, IARTA”i caci nu stiu ce fac/Amos 7; 2, sau ca in v 5 ,, OPRESTE” si multe, multe, nenumarat de multe alte lucrari pe care doar ei le cunosc din pricina Numelui Sau Pt astazi ma opresc va doresc o zi buna tuturor cititorilor acestui site plin de news care vine de Sus dela Isus NU dela mine Va multumesc , pe curind Ciao Sara

Leave a Reply