[flashvideo width=”400″ height=”300″ filename=”videos/016_oxigen.flv” /]
>> descarca mp3 <<
>> descarca pt. telefon <<
>> descarca video pt. iPod <<
Asteptam scorul si comentariile Dvs. pt aceasta emisiune folosind linkurile urmatoare.Pentru a vota apasati pe stelutele de mai jos[ratings]

24 Comments on 27 Martie 2008- “Oxigen” cu Edi Constantinescu

 1. Nu pot viziona .Apas play fara niciun efect. Ati putea posta mai devreme?

 2. Mihai G says:

  Chiar aseara am citit versetul 15 si nu am inteles ce vroia sa spuna. Se pare ca am primit raspunsul astazi :))
  ..si ca bonus au fost si versetele 17 si 25. Minunat devotionalul, cu toate ca nu pot sa il vad decat dupa 11.

 3. victor says:

  Pe unul din afara bisericii l-ati pierdut in aceste explicatii….prea complicat explicat
  Eu n-am inteles foarte bine acest pasaj. Am inteles doar atat: Dumnezeu cere neprihanire (= nevinovatie, ascultarea de Lege, stare fara pacat) si aceasta neprihanire este oferita (capatata) NUMAI prin credinta in fagaduinta (promisiunea) lui Dumnezeu…. prin credinta in neprihanirea lui Hristos.
  Hristos are puterea de a schimba vesmintele (caracterele) pacatosilor pocaiti cu vesmantul (caracterul) Lui, asa ca Tatal ne vede si ne trateaza ca pe Fiul Sau preaiubit. Hristos a capatat aceasta putere (acest drept) prin viata in ascultare perfecta si moartea pe cruce. E corect (drept) ce face Hristos cu pacatosii pocaiti? DA! De ce? Pentru ca Dumnezeu este “neprihanit si totusi sa socoteasca neprihanit pe cel ce crede in Isus” (Romani 3:26) Daca el ofera aceasta neprihanire in dar, nimeni nu poate sa o conteste ca nedreapta! Si in plus… Isus a si fost Fiul Omului… si are dublu drept de a face asta !!!!!

 4. mara says:

  victor…eu sunt din afara bisericii si la nici o evanghelizare la care am mai fost nu am inteles asa cum il inteleg pe edi…Sigur,nu pot sa cuprind inca tot ce transmite edi….dar ma scoate incet …incet…din ceata.

  Eu sunt la poalele muntelui…vreau sa urc..si ma tin de edi….Dumnezeu sa-l tina sanatos…ca mult are de lucru!

 5. Oliv says:

  Foarte clare mi s-au parut astazi explicatiile (nici eu nu m-am nascut in bis.), dar ceea ce-mi place cel mai mult, in afara de conceptele teologice si practice, este faptul ca pastorul are talentul de a termina totdeauna intr-un ton pozitiv, plin de speranta, asa cum trebuie sa fie orice inceput de zi cu Dumnezeu si astfel, toata viata noastra.

  Pt. Mara: Nu cred ca vorbitorul vrea sa ne tinem de el, noi trebuie sa ne tinem de Domnul Iisus. Ceea ce urmareste Edi este o prezentare a Evangheliei fara prejudecati, in virtutea cunostintelor si modului dumnealui de gandire. S-ar putea ca pentru unii adoptarea “mot a mot” a viziunii sale sa nu le fie de nici un folos, daca nu au o cunoastere profunda si personala a Bibliei. Ceea ce admir intr-adevar este faptul ca omul gandeste cu mintea lui Scriptura si asta ar trebui sa invatam cel mai mult de la el!

 6. Ovidiu says:

  victor..

  …iti recomand sa iti deschizi un site unde sa poti scrie mult si bine. Am crezut ca ai inteles mesajul pe care l-am

  scris cu cateva zile, insa tu ai raspuns acuzandu-ma de fariseism. Ei bine, daca a te ruga sa fi mai scurt in ceea

  ce scri si sa te abti sa mai scri epistole este o ofensa la adresa ta si o dovada de fariseism din partea mea,

  atunci aleg sa fiu fariseu in acest sens.

  Te mai rog odata in Hristos pe tine si pe cei care fac la fel, NUMAI SCRIETI EPISTOLE….. FITI MAI CONCISI,

  NUMAI SCRIETI INCA O PREDICA, dupa ce EXCELENTA SA pastorul Edi este atat de clar in ceea ce prezinta.

  MULTUMESC TUTUROR care vor lua in considerare ceea ce am scris si vor actiona in consecinta.

  prof.dr Ovidiu

 7. osd says:

  “EXCELENTA SA”? Nu e cam mult totusi? Edi e un baiat extraordinar, nimic de zis, insa a-l pune pe aceeasi treapta cu Excelenta sa Papa Benedict, e o nemeritata nedrepate.. :))

  Oricum, ca idee, in ultima vreme asistam la o gramada de canonizari, majoritatea datorate mass media adventiste. O fi bine… O fi rau… Om vedea la sfarsit.

  Oricum, ideile prezentate stau in picioare pentru ca, observ, sunt prezentate cu “sta scris”. Imi place Edi pt ca nu foloseste Power Point. What’s the point…

 8. stefan says:

  Daca vreti sa conlucrati alaturi de Edi la acest devotional va indemn sa purtati un dialog despre epistola si nu despre persoana vorbitorului sau a celor ce posteaza; sunt convins ca aceasta atitudine ar fi o bucurie pentru toti. 40 de ani am fost un ateu convins dar in clipa in care Dumnezeu a folosit unealta Sa atitudinea mea a fost schimbata. Atunci am privit la unealta ca la sursa binecuvantarii mele si Dumnezeu, in bunatatea Sa, a retras acea unealta. Am realizat cu greu cine este Sursa binecuvantarilor si la cine putem privi permanent. Toti trebuie sa fim unelte in mana Sa si bucurati-va cand una dintre ele este intrebuintata pentru a le slefui pe celelalte. In trusa mea am multe unelte si toate sunt folosite la momentul potrivit. Intotdeauna mana alege unealta si toate au fost create pentru a fi candva folosite. Astept cu bucurie slefuirea de luni dimineata.

 9. Dr. Uierdni Ligriv says:

  Stefi, in ziua de 24 ai postat o intrbare . Pentru ca “rasfoisc” mia rar postarile (din lipsa de timp) si pentru ca mi se pare ca nu ti-a raspuns nimeni, incerc s-o fac acum 29 Matrie. Noi sintem mintuiti prin har (Efeseni 2,8 – unde “darul” este mintuire si nu credinta cum s-ar crede la prima vedere -{pentru ca mintuirea este subiectul textului}) si judecati dupa fapte (Apoc 22,12 etc.) De ce dupa fapte? Pentru ca faptele sint singurul lucru vazut de cei in fata carora sintem judecati (universul necazut) si pentr ca faptele sint singurul instrument pe care EU il am de a ma controla daca am imbracat “haina indreptatirii lui Hristos” sau doar am intentionat s-o imbrac . Avund acest test (pentru care sa multumim lui Dumnezeu) eu pot astazi sa-mi schimb triectoria vietii primindu-l pe El ca Mintuitor Personl, si-n acest fel faptele sint un “produs” si nu ‘Cauza”. Cit despre “decretul duminical”doar haina indreptatirii lui Hristos ” stinge toate sagetile arzatoare ale celui rau”. In Romani 5, 8-11. ni se spune ca in El avem viata, ceea ce inseamna si sigilarea. Sa fim atenti ca Sabatul este Sigiliul lui Dumnezeu pus pe Lege iar Sigiliul pus pe frunte este caracterul lui Hristos! Din acest caracter a lui Hristos rezulta puterea! Si acum un fapt : cindva dupa anul 2000 o delegatie de cardinali condusa de cardinalul George s-a intilnit cu o delegatie de rabini si impreuna au ajuns la concluzia ca Evreii sint mintuiti in baza “Vechiului Legamint” (desi obiectivul vechiului Legaminta NU a fost mintuirea) deci ei nu trebue sa fie evanghelizati , nu trebue sa-L primeasca pe ISUS! Concluziile au fost trimise Papei pentru semnare cind vor primii putere de lege “in cer si pe pamint”. Daca se va semna aceasta lege , in mod indirect va face nul (pentru evrei) decretul duminical. Deci evreii fara sa-L primeasca pe Hristos , pazesc Legea,(Sabatul) sint scutiti de decretul duminical si … vor fi mintuiti?! (raspunde singur) Numai de bine!

 10. IOAN BOGHIU,ITALIA says:

  Pt oxigen din 27.Vad ca edi vede dincolo de cele scrise in biblie,referitor la faptul ca avraam aduce ca jertfa pe fiul sau ,,ajutat,,de obiceiul pagan al vremii.Sunt de acord cu ideea,am dedus-o si eu cu catva ani in urma.

 11. IOAN BOGHIU,ITALIA says:

  1. Sunte-ti de acord ca ,,aur curatit prin foc,,reprezinta CUVANTUL LUI DUMNEZEU?
  2. Ca aurul curat de pe ,,ulita cetatii,,din apoc 21 reprezinta tot CUVANTUL LUI DUMNEZEU?

  Astept pareri.

 12. IOAN BOGHIU,ITALIA says:

  DR UIERDNI,AM CITIT BIBLIA DE 11 ORI DAR NU AM DEDUS CA SEMNUL FIAREI E DECRETUL DUMINICAL.EU CRED CA PECETEA E NUMELE-CARACTERUL LUI DUMNEZEU,IAR SEMNUL FIAREI ESTE ORCE FORMA DE MANIFESTARE,CARACTERISTICA A VREUNEIA DIN FIARELE, NUMITE NECURATE.

 13. marius says:

  pentru c : daca intr-o vreme ii compatimeau pe cei care credeau in Dumnezeu ,acum pot spune ca te compatimesc pe tine .Nu-mi dau seama daca tu ai citit evanghelile. O sa gasesti ca Domnul Isus a fost ispitit cum nu a fost altul pe acest pamint .Si a demonstrat pentru noi ca putem birui aceste ispite . Cred ca in acest moment spiritualitatea ta este blocata ,imaginatia ta nu e sensibila pentru momentul crucii si presupun ca nici pentru lucrarea Fiului omului.
  Cred ca acum esti acel Mersault. Tu nu mai cauti ceva mai bun si mai drept .Ai ramas la ce ai nevoie concret acum. Daca nu mai speri la nimic bun , atunci credinta ta nu mai functioneaza .Ai incetat ca si cei din exmplele tale sa cauti imparatia cerurilor. Asa ca nu vei mai gasi nimic de schimbat in viata ta si nici a celor din jurul tau. Nu vei mai intelege de ce firea paminteasca este asa cum este si nici nu vei gasi calea sa o stapinesti. Iti doresc sa gasesti pacea si iubirea Domnului.

 14. Dr. Uierdni Ligriv says:

  Definitia pe care o propui este interesanta dar poate ma ajuti sa inteleg care este “forma de manifestare caracteristica” a fiarei din Apoc. 13 a carei “numar de om ” este 666? (daca manifestarea este caracteristica nu poate fi “orice forma de manifestare!). In afara de fiara din Apoc.13 care alta fiara si-a pus semnul ei pe fruntea sau pe mina oamenilor? Oricum, felicitari pentru capacitatea de a retine de cite or ai citit Biblia.

 15. Dr. Uierdni Ligriv says:

  Iubitul meu C , felicitari pentru incercare. Probabil ca ai auzit multi pastori spunind ca Isus si-a terminat lucrarea pe cruce si a plecat… dar Biblia nu spune asta. Daca n-ar fi plecat , astazi ar fi numai cu tine dar pentru ca a plecat El este si cu tine si cu mine si cu oricine altcineva! Pe linga acesta, dintre multele motive pentru care a plecat mai amintesc doar unul: sa creeze posibilitatea ca eu si tu sa ne impartasim de putera Sa pentru a putea ajunge la esenta lucrurilor, si a putea pune valorile ravasite in ordinea lor. Imi pare rau ca te simti singur, dar te asigur ca nu esti singur. Incearca doar sa ” mijesti ochii”si vei “vedea’ incearca doar sa intinzi miinile si vei “simtii” si daca vrei mai mult asa cum stai in seara asta , intins in pat cu ochii in tavan, roaga-te. Poate n-ai facut-o de mult si ai uitat deaceea da-mi voe sa-ti ofer un model de orientare: Isuse, nu te-am vazut nu te-am cunoscut nu stiu ca existi,deaceea cred ca nu existi. Fiind insingurat am nevoe de cineva cu care sa ma sfatuesc pe care sa contej si care sa ma ajute. Daca intr-adevar existi , pentr ca nu te pot gasi ,gaseste-ma Tu!. Te astept… Nu ma intreba si nu intreba pe nimeni ce vei simti, cum si cind vei simti . Nu stiu sa-ti spun. Te asigur insa de un lucru: in prima noapte vei dormi com n-ai dormit din copilarie iar dimineata vei fi odihnit ca niciodata. Vise placute! Sa ne intilnim la… Bucuresti!

 16. Stefan says:

  Domnul Dr. Uierdni Ligriv; va multumesc mult pt raspunsul dvs.M-ati ajutat mult sa inteleg unele lucruri care ma framantau.

 17. c says:

  alo, baietii! stop raving! nu stiti ce a zis isus: nu ma plangeti pe mine fiice ale ierusalimului, ci mai degraba pe voi si pe copiii vostri. (asta este pt baietii cu sfaturile). cine a citit strainul? sau cel mai iubit dintre pamanteni? sau poate cu putina rugaciune se poate procura si filmul ala de care vorbeam. credeam ca vorbim despre mesaje si nu despre persoanele care posteaza. anyway, unde era isus christos cand evreul ala mic se zbatea intre viata si moarte, intre cer si pamant, prea usor ca sa moara si prea greu ca sa traiasca, din lagarul ala de care pomenea domnu pastor intr-un oxigen anterior. cica era si este in cer. si ce face ma rog frumos, isus christos in cer? pai el nu vede ce se intampla pe pamant? se uita ca la televizor? pai tu daca ai fi in locul lui si ai vedea ca cineva ii face fundul praf copilului tau de 4 ani si dupa aia il stanguleaza, tu ce ai face? avand puterea sa intervi. a? ce ai face? te-ai uita si ai spune i love you?
  sau i’m sorry; eu mi-am facut treaba, am fost pe cruce, acum sunt retired in cer, nu? sau ai interveni, nu? si ti-ai salva copilul,nu? dar tie nu ti se intampla asta niciodata. pt ca tu il iubesti pe isus,nu? ai si motive. si el te iubeste,nu? are si motive,nu? tu il iubesti, te rogi, le spui si altora cat de mult te iubeste el, si pe ei la fel. dara tie nu ti s-a intamplat
  nimic din ce li se intampla unora. nu? trebuie sa ma car acuma. mai vorbim. mai moale cu predicile ca sunt adventist.
  plus ca e cam cenzura aici pe forum si trbuie sa scriu cu frana de mana .

 18. marius says:

  mi-am pus si eu problema asa. Sint sigur ca si daca ar fi ramas cu noi si ar fi facut numai minuni ,ne-am fi plictisit de atitea minuni,si am fi gasit noi metode de a ne exprima firea noastra pacatoasa.
  Ne-am fi comportat in continuare ca fariseii. Asa ca ,trebuie sa mai cautam sa intelegem imparatia cerurilor.Sper sa nu obosim.

 19. Andchi says:

  Dumnezeu a fost intotdeauna atent la ce se intampla pe pamant, dar ca un gentelman, cand i-am spus sa se dea la o parte ca noi conducem planeta, el s-a dat la o parte. Si din cauza noastra mor oameni inocenti, si copii, si animale si planeta intreaga.

  Recunoaste ce nu ti-ar place sa fii robot si cand vine sabatul, ca vrei, nu vrei te obliga picioarele sa mergi la templu…

  Asa e cu toate situatiile chiar si cele groaznice care se intampla pe pamaint. Ca vrei sa recunosti sau nu, l-ai dat pe Dumnezeu la o parte chiar atunci cand spui ca el nu face nimic. Vrei sa-ti demonstrez ce esti reponsabil tu ca om de planeta? Stii ca in fiecare zi mor oameni de foame? Ce faci cu frigiderul tau plin? Ce faci cu salariul tau? Te duci in vacanta? De ce? Chair daca stii ca din cauza ta mor oameni pe pamant? OOOO dar de fapt tu nu esti responsabil, sunt altii, economia, prezidentii, papa,… altii dar tu nu niciodata!

  Un tata si-a pierdut fiul intr-un accident, si era disperat si in disperarea lui a strigat la Dumnezeu! “Doamne unde ai fost cand copilul meu a murit, unde?” si Dumnezeu nu s-a suparat, nu s-a maniat, nu a ras de el… i-a raspuns “In acelasi loc unde eram atunci cand fiul meu a murit…” Nu cred ca a alinat durera omului, dar l-a facut sa inteleaga cat de mult si Dumnezeu sufera pentru planeta noastra.
  Sper ca in curand sa spuna “S-a sfarsit!” si sa puna capat nenorocirilor care le savarseste Satana pe pamant.
  Imi e tare dor sa-l vad fata-n fata!

 20. victor says:

  Este chiar in fata ta!
  Mie imi e doar sa ii aud vocea… timbrul vocii… imi e dor sa-L simt in brate!
  A ales sa taca… si tocmai prin aceasta tacere am ajuns sa-L iubesc.

  Cea mai mare bucurie este cea pe care o astepti!

 21. victor says:

  te rog si de data asta… prietenul meu drag… sa schimbi “Mie imi e doar” cu Mie imi e dor…
  gandesc mai repede decat scriu. multumesc mult moderatorule… te rog posteaza toate comentariile mele… sunt unii care au nevoie sa le auda. insa tu alegi ­čśë

 22. Iulian says:

  Iubite frate pastor Aron Moldovan

  Numele meu este Stelian I. JUGAREAN, am 40 ani si locuiesc in Pitesti. Urmaresc de multa vreme emisiunile si programele Dvs. siturile adventiste, si multe altele, in cautarea mea spre aflarea si insusirea adevarului (Hristos in voi, nadejdea slavei)! Va scriu deoarece consider ca sunteti cel mai indreptatit si poate reusiti sa ma ajutati! Este foarte greu dar acum,stiu cine ma va izbavi de acest trup de moarte!

  Intreaga mea viata am urmarit lucruri straine domnului nostru Isus Hristos (bani, averi, mandrie, etc.) pana am simtit ca lumea aceasta nu mai are ce sa imi ofere si intr-o zi pe cand ma plimbam singur prin parc, am simtit ca trebuie sa mor. Am simtit ca ma sfarsesc! Am inceput sa plang din senin si m-am

  rugat lui DUMNEZEU sa mai imi acorde timp sa termin casa pt familia mea si sa ma pocaiesc. M-am rugat doar pentru acestea doua si imediat am simtit o liniste interioara si am incetat sa plang. Nici acum nu imi explic de ce am cerut acestea. Pocainta da, isa casa este lucru material fara legatura cu cerul. Mi-a

  fost rusine de mine mai tarziu! I-am spus sotiei acasa despre asta si am izbucnit din nou in hohote de plans cand ii povesteam. S-a speriat! Apoi totul s-a dat peste cap. Pe scurt am gasit un pliant, am ajuns in Biserica adventista, evanghelizare apoi doctrina si am intrat in programul de la Sola Scriptura de studiu Biblic. Domnul mi-a descoperit adevarul Sabatului si am inceput sa aplic rapid noile invataturi in viata mea si a familiei mele (eliminarea carnii

  de porc, renuntare la fumat si alcool, etc) iar viata mea s-a schimbat radical. Intr-un Sabat am asistat la un botez in biserica si am fost impresionat. Am rugat pe fratele pastor sa ma boteze si pe mine, dar am fost surprins sa aflu ca daca nu cred in Elen White nu pot fi botezat. Sunt si acum socat de faptul ca legamantul meu cu Domnul Isus Hristos este conditionat de un om, fie el si profet deoarece s-a terminat la cruce cu intermedierea Levitilor. Intre om si Dumnezeu nu mai au loc ideile altui om ci doar credinta ca Isus este calea, adevarul si viata! Stiti foarte bine asta. Deci va rog sa ma luminati caci vreau hrana tare si daca Domnul vrea, atunci asa sa fie!

  Pentru ca nu mai cred in oameni (am fost mintit de profesorii comunisti si am crezut in ideologia marxista) am cerut scrierile si fratele prezbiter mi-a oferit toate scrierile. Am citit Marea Lupta si am tot respectul si stima pentru aceasta autoare, dealtfel foarte talentata. Apoi am inceput Adevarul despre ingeri unde aflu surprins ca pacatul a intrat in lume datorita iubirii lui Adam pentru Eva. Deci acesta s-a sinucis facand jertfa de sine pentru Eva, astfel faradelegea este rezultata din iubire. Astfel acesta ar fi primul om care si-a dat viata pentru alt om. PACATUL A INTRAT IN LUME prin IUBIRE si din IUBIRE! Eu cred ca numai Satana, Diavolul (tatal minciunii) poate afirma asta, caci Dumnezeu este dragoste si iubire. Nu cred c? Adam a înc?lcat porunca DOMNULUI din iubire pentru Eva. ci a fost convins ?i a crezut c? va fi ca DUMNEZEU, va dobândi cunoa?terea binelui ?i a r?ului si va fi ca DUMNEZEU. Asta spune Biblia!
  V-am ascultat predicile si afirm cu toata taria ca aici este vorba aici de principiu. Ca sa sustina acesta a aparut sarpele cu aripi, minciuna ca erau imbracati in slava (cand ei erau goi si nu le era rusine), ca Eva se plimba singura, ca Adam a plans cu amar inainte de caderea in pacat si de sti ce este durerea, ca ingerii si-au aruncat coroanele de pe cap de durere etc. Dac? aceast? scriitoare este profetul Domnului ?i eu nu cred ce scrie ea ci ceea ce scrie Biblia, atunci pierd mântuirea? In nici un caz pentru ca Isus ma va salva daca il iubesc si pazesc poruncile Lui! Nu m? vor boteza în biseric? îns? Domnul îmi ?tie inima si va judeca. Dar dac? scrierile sunt mincinoase ?i fratii cred în ele, cred în Satana care este tat?l minciunii.

  Dup? cum prin Eva a intrat p?catul în lume se prea poate ca prin White s? intre minciuna în Biseric?? De ce contrazice Biblia ?i oamenii nu v?d? Sau nu vor s? vad?? To?i scriitorii, pictorii, în general arti?tii au o anumit? inspira?ie doar de aceea sunt deosebi?i de noi, muritorii de rand. Cred pe Moise

  sau pe White? ?i care este profetul mincinos?

  Atât de subtil s-a furi?at Satana cu minciuna. Aceste scrieri contrazic Biblia într-un mod atât de subtil ?i înc? de la început, de la crea?ie. Pentru ca el vine si lauda cu cuvinte deosebit de dulci si de frumoase pentru ca pana si cei alesi sa creada in minciunile lui. Pana la urma va si veni in numele lui

  Hristos si va spune, eu sunt Hristosul. Si unii vor crede. Cei ce nu sunt pregatiti!

  Iata cum aceste idei imi blocheaza practic accesul spre mantuire, de cei botezati in spiritul acestei scriitoare ce fabuleaza pe teme biblice si urmaresc alte interese si adevarul nu este in voi! Daca sunt gresit atunci aratati-mi unde gresesc si nu ma prigoniti, dar daca nu puteti cu Biblia atunci sunt

  gata sa ofer aceasta viata domnului Isus, caci cine isi va pierde viata pentru El o va castiga si lui Lutter i-a fost descoperit ca vom trai prin credinta! Ca propovaduitor al acestor idei va rog sa ma luminati caci este vorba si de mantuirea Dvs. Este clar ca oricum istoria este aproape de sfarsit.

  Am scris pastorului Edi Constantinescu si realizatorului de emisiuni tv fratele Stanescu implorand ajutorul lor, dar nu mi-au raspuns. Pentru mine toti suntem frati si pentru noi toti a murit Isus, dar numai cine crede in El nu va pierii ci va avea viata vesnica. Eu nu pot face altfel si sunt sigur ca

  intelegeti asta. Duhul Sfant mi-a descoperit asta si daca tac si ascund adevarul sunt in pacat Am fost cu colportorii si mi-au spus ÔÇô iata cati oameni cumpara aceste carti si vin la credinta. Minciuni! Vin la biserica lui White unde Biblia este interpretata prin Spiritul Profetic. Sola Scriptura + White

  adica unde este SOLA. Eu vad Scriptura + Spiritul Profetic.

  Ajuta Doamne ca Duhul Tau Sfant sa ne descopere adevarul si ori voi fi botezat in duh si adevar, ori voi fi martirul Tau.

  Oricum voi fi cu Tine. Amin!

  JUGAREAN I. STELIAN
  Pitesti 23.05.2008

 23. alina says:

  Cine este Elen White pentru adventisti??de ce trebue sa cred ca este prorocul Domnului?

 24. ovidel says:

  Pt Stelian Jugarean.Nu te teme , ai inceput sa Vezi, esti pe drumul bun.Domnul e langa tine in toata framantarea taDoar continua sa deschizi ochii!!

Leave a Reply