[flashvideo width=”520″ height=”410″ filename=”videos/263_oxigen_batalia_impotriva_lui_isus.flv” /]
>> descarca mp3 <<
>> descarca pt. telefon <<
>> download Podcast <<
>> download video <<

Asteptam scorul si comentariile Dvs. pt aceasta emisiune folosind linkurile urmatoare.
Pentru a vota apasati pe stelutele de mai jos
[ratings]

3 Comments on 263. Batalia impotriva lui Isus

 1. Claudia says:

  Edi anul 2006 tatal meu sa pocaitpenticostal. Eu eram in Romania. Un proroc penticostal din Brasov a vemit in Baia Mare. Eu mam dus pentru tata in adunare. Intr-o camera la o familie ne-am adunat mai multi oameni. Adunarea a inceput ne rugam si citeam din biblie. Din prima rugaciune prorocul din Brasov a avut o vedenie cu privire la un pom mare si de jur imprejur erau si oameni buni si rai la un loc sub acel pom ,povesteste el. Eu ascultam cu atentie ce spune Spuneam in gandul meu Doamne eu nu inteleg nimic. In acel moment apare o femei mai invarsta in camera cu o poala de mere, spunand luati fiecare cate un mar. Eu cu un mar in mana am inceput sa rad aducandumi aminte de intamplarea din biblie lui Adam si Eva. Dumnezeu mi-a dat de inteles ca viata vecinica este importanta. Eu nu ma mai rugam la nimic decat viata vecinica. Am uitat sa il intreb prorocul ce fel de pom era? Si in apocalipsa 2.7 spune de pomul vetii. Intr-o biblie Olandeza am citit era alfel formulta propozitile. Ca poate Dumnezeu ne va da sa mancam din pomul vetii. Isus nu a fost Adam el a mai fost Ioan botezatorul. Nimeni nu este mai mare ca Ioan Spune Isus. Marul in gat il are toti barbati.
  Isus vine ca om si el spune ca a fost inainte de toti. Poate fi chear Dumnezeu in chip de om. Nu stim adevarul. dar steau luceafarul ne da de inteles ca omul are o stea la nastere si vindca stelele a fost facut toate deodata inainte de-a se spune ceva de om. Adica eu inteleg ca toti avem acea vechime in timp toti am fost facuti deodata poate mai intai sub o forma de stea. Din nou o gradina in viata lui Isus. Acea gradina mai este si acum pe pamant exct ca si gradina Eden cu pomul vetii. Rugativa si voi pentru viata vecinca si poat veti avea si voi prorociri despre pomul vetii si gradina Eden. Doamne Dumnezeule Isuse ingeri Sfinti si toti slugitori din cer ajutatine sa aflam si sa stim cu toti adevarul despre planul in care putem avea viata vecinica amin

 2. Claudia says:

  In 2007 in vis imi vine Dumnezeu si imi spun: era o lumina puternica de mai multe culori si un glas imi vorbeste Claudia eu sunt Dumnezeu imi spune de pomul vetii ca se afla pe pamant si noi toti avem voie sa mancam din acel pom la Dumnezeu ii este mila de noi. Eu nu am avut curajul sa spun la cineva. In 2008 am plecat in Romania in casa la matusa mea am spus visul mei. In casa era un pocait penticostal. Si a povestit ca el a fost in coma nu a stiut nimic de el Un inger a venit la el si la fel a vazut un pom mare aratandui acel Inger si spunand ca din cauza acelui pom nu va muri. Matusa mea si noi care eram in casa ascultam la acel om. Ca nici el nu stia ce spunea ingerul. Acum 2 marturi despre pomul vetii. Matusa mea la fel a avut un vis in care bunica mama ei o purta intro gradina de mere si apoi a duso in alta de pere. Nici ea nu a inteleso pe bunica in vis. Mama mea la fel a visat despre un pom din care trebuiea sa manance si sa nu mai moara. Apoi la noi in curte am avut un nuc mare de tot acel nuc a fost trasnit si pe acel loc crestea alt nuc din radacini. Viata vecinica.

 3. j s says:

  ce interesant este sa citesti glumele celor ce nu pun sf. scriptura pe locul meritat…………s-a pocait la penticostali…..ce gluma!!!!!!!!!!!! pocainta inseamna inoirea mintii in ascultARE de Dumnezeu in fiecare zi.inainte de prooroci poate ar trebui sa ascultam cele 10 porunci!!!!!!!!!!! altfel riscam sa avem proorocii de la nelegiuitul!!!!mai lasati visele si cautati neprihanirea.

Leave a Reply