[flashvideo width=”520″ height=”410″ filename=”videos/262_oxigen_crestinismul_ca_experienta.flv” /]
>> descarca mp3 <<
>> descarca pt. telefon <<
>> download Podcast <<
>> download video <<

Asteptam scorul si comentariile Dvs. pt aceasta emisiune folosind linkurile urmatoare.
Pentru a vota apasati pe stelutele de mai jos
[ratings]

1 Comment on 262. Crestinismul ca experienta

 1. diana says:

  Super emisiune! Asta-i esenta crestinismului: Dragostea lui Dumnezeu in inimi = cea mai buna, adica singura evanghelizare adevarata. Cand spun “Dragostea” ma refer la o persoana, evident, Isus!

  Cat despre arieni si conceptia lor ca Isus este chiar Filul lui Dumnezeu Tatal, asa cum a spus-o chiar El, de multe ori, suscriu!
  Daca ar fi fost 2 parteneri din vesnicie, ar fi fost greu sa ne-o spuna?! Asta nu inseamna ca gandesc ca Isus ar fi prinma creatura a lui Dumnezeu, nu, nicidecum! E o mare diferenta intre a da nastere baietelului meu si a face un film, un cantec, etc.

  Ce e si mai interesant e ca primii oameni care au pazit Sabatul pe teritoriul Romaniei, SABATARIENII, aveau aceeasi conceptie a arienilor, anume ca Isus a fost undeva, in vesnicii, “nascut” din Tatal. Nu credeti ca sunt cam multe versete de care se “leaga” arienii si sabatierienii, si multi adventisti de azi, adventisti studiosi, cum ar fi si Chavdari, fostul director de la Viata si Sanatate? Si apropo de trinitate… inca o conincidenta… si arienii si sabatarienii, si unii adventisti studiosi de azi, cred ca Duhul Sfant este Duhul lui Dumnezeu, cum ii spune si denumirea, si de cele mai multe ori, in acelasi timp si Duhul Tatalui. Cred ca Tatal si Fiul sunt una in Duh (gandesc la fel, doresc la fel, simt la fel, etc). Poate asta are legatra si cu “este un singur Duh”.

  Cu mult respect.

Leave a Reply