[flashvideo width=”520″ height=”410″ filename=”videos/260_oxigen_crucea_si_lumea.flv” /]
>> descarca mp3 <<
>> descarca pt. telefon <<
>> download Podcast <<
>> download video <<

Asteptam scorul si comentariile Dvs. pt aceasta emisiune folosind linkurile urmatoare.
Pentru a vota apasati pe stelutele de mai jos
[ratings]

4 Comments on 260. Crucea si lumea

 1. Claudia says:

  am citit pe un sait crestin ca crucea este sfanta si are viata vecinica. Ma gandes mai dut naiba de om lemnele in forma de cruce la sfantesc si este viata vecinica. Un om imi trimite un mail si ma face nebuna bolnava pshi.( eu am scris ca nu ma doare nimic asa ca nu ma duc nici la doctor) ca intamplarile din biblie nu este adevarate ca Gradina Eden nu exista De si America a constata ca gradina Eden este o mlastina, delta in Irak Exact ce spune si biblia ca este situata langa raul eufrat. Barbatul s-ai sara ochi ca si daca are marul in gat spune ca intamplarile din biblie nu exista. Dumnezeu spune nebunul trebuie sa destepte desteptul ca doarme. Pomul veti este un par pom am avut parte de mai multe viziuni in care Dumnezeu imi vorbeste ca avem voie toti sa ne intoarce la pomul vetii si sa manca cu toti pentru a avea viata vecinica. Dumnezeu pazeste drumul ce duce spre acel pom si de asta omul nu a vazut adevarul. Eu cred ca daca apele o sa inghete am pute poate merge mai repde la mijlocul acelei gradin delta Eden trebuie smulse toate firele de iarba lungi de 5 metri pentru a scoate pomi de acolo la lumina. Nu te intelege nici politicieni nici religisi. Viata vecinica

 2. Radu Rugina says:

  Cand un membru este chemat in comitet pentru disciplina, adulter, rea aparenta etc, acel membru este pus sa faca o rugaciune inainte de a incepe discutia. Cum vedeti domnule Edi Constantinescu acest fapt? Mie imi suna a manipulare sau chiar spalare la creier.

 3. Radu Rugina says:

  Pozitia la rugaciune pe care o adoptam noi astazi suna ceva de genul: Asteapta tu, pacatosule, ca sa mi se faca mila de tine, mai pune si un banut in cos si eu, fariseul, te trimit in cer ca doar n-o sa te las acolo jos… cand am puterea in mana scap de frustrari. Daca nu am pe nimeni de care sa-mi fie mila, viata soborniceasca este monotona.

 4. Claudia says:

  Eu am o biblie in limba Romana si am si mai multe bilii in limba Olandeza de la socrul meu popa la religia protestanta. Uneori sunt multe cuvinte luate din bibli nu sunt toate la fel. In biblia mea in limba Romana scrie la judecatorii 6 numar mare pana la 7 numar mare. Cititi sa va dati seama ca si biblia explica de mai multi Dumnezei. Oameni de atunci isi faceau altare sau cum le numeau ei lemne cioplite in anumite forme. Daca cititi in biblie judecartori 6 numar mare si 30 numar mic. Veti citi de parul sfant. Eu am citit intamplator saptamna aceasta care a trecut. Eu am o biblie am primto de la cineva de vreo 10 ani si nu am citi in ea. Uneori mai citesc in aceasta biblie in limba Romana. Eu nu inteleg de ce trebuie Dumnezeu sa se supere pe oameni care isi fac un altare si se roaga in fata lor. Eu nu mi-am facut niciodat un altar. Intodeauna mam rugat in gandul meu seara sau dimineata ori unde ma aflam fara sa imi fac un ritual sau altar. Cand eram copil ascultam de bunica si uneori ne rugam impreuna pentru toti oameni cu toate problemele lor. De exemplu pentru oameni bolnavi, orfani, vaduve, saraci, oameni in puscari, ect. Asa ma invatat bunica si asa ma rog si acuma pentru toata lumea. Viata vecinca.

Leave a Reply