[flashvideo width=”520″ height=”410″ filename=”videos/250_oxigen_isus_si_dumnezeu.flv” /]
>> descarca mp3 <<
>> descarca pt. telefon <<
>> descarca video pt. iPod <<
>> descarca video <<

Asteptam scorul si comentariile Dvs. pt aceasta emisiune folosind linkurile urmatoare.
Pentru a vota apasati pe stelutele de mai jos
[ratings]

3 Comments on 250. Isus si Dumnezeu

 1. stef says:

  Am vazut ieri un documentar extraordinar pe National Geografic(Arborele genealogic al omenirii)chiar vi-l recomand. Era vb despre un experiment in care s-au prelevat probe de ADN de la persoane din aprox tóate rasele pt a se intocmi o harta la nivel global, bazata pe rezultatele testelor. Rezultatul este ca toti oamenii moderni provin dintr-o singura rasa, care a aparut in Africa acum f.mult timp.O parte au migrat in Asia acum aprox.60 000 de ani , de unde au migrat mai departe in Asia de sud, Europa, America(fiind perioada glaciara se putea trece fiind unita cu Asia printr-un pod de gheata). Concluzia ar fi ca oamenii si-au schimbat caracteristicile fizice in contact cu mediul in care au ajuns si asa au aparut diferitele rase. Chiar s-a emis ipoteza cum ca dupa aprox. 100 de generatii o rasa se poate transforma din alba in neagra si…invers. Cand a ajuns in Europa, omul modern s-a intalnit cu omul de Neanderthal, din confruntarea cu care a iesit invingator. De retinut ca experimentul a avut ca plecare teste adn si nu presupuneri. CE PARERE AVETI?

 2. ben says:

  …….cu adevarat idei si cuvinte ce ne stimuleaza procesul de a gindi !
  Eu cred ca toti oamenii incep cu o conceptie IDOLATRA despre Dumnezeu.Aceasta conceptie idolatra despre Dumnezeu ne devine foarte draga si astfel ajunge sa devina o piedica in a recunoaste ca noi NU PUTEM cunoaste (vedea) pe Dumnezeu asa cum este .Isus ne spune asa de clar ca nimeni vreodata nu a VAZUT cum este Dumnezeu.
  In Isus avem o cunoastere limitata despre Dumnezeu .
  Insa asa limitata cum este ,aceasta cunoastere este net superioara la tot ce se “vinde “pe piata .
  Noi de multe ori uitam interdictia de a nu ne face nici o imagine-mentala sau fizica –despre Dumnezeu.Orce imagine despre -ce este Dumnezeu-este falsa si duce la idolatrie.
  Singura persoana ce a dovedit cu prisosinta ca Dumnezeu a fost in el este –Isus din nazaret.
  Iar acest Isus este si astazi subiectul ce trebuie descoperit pentru ca vietile oamenilor sa evolueze de la nivelul de “animal”la nivelul de OM cu imagne restaurata dupa chipul lui Dumnezeu.
  AP.PAVEL spunea asa de bine “–si ma lupt sa-l cunosc pe EL si puterea invierii lui”

  Oamenii fara o cunoastere a lui Dumnezeu prin Isus ramin doar niste animale mai sofisticate asa cum bine spunea Edi in una din prezentarile sale.
  Ideia crestina despre “nasterea din nou”aduce pe om la cunoasterea de Dumnezeu prin Isus .
  Crestinii ca si evrei sint mereu atrasi sa cada in capcana de a face un dumnezeu dupa imaginea lor sau in alte cuvinte -un idol-.
  Numai prin Isus putem scapa de aceasta atractie fatala si de toate consecintele ce un idol le are in vietile noastre.

 3. 192.168.l.l says:

  Si cine va fi la cimp sa nu se intoarca sa’si ,, ia HAINA” . Eu stiu din Zahar 3;2-4 despre ,, HAINA MURDARA, stind in picioare- a lui Iosua Ingerul l’a imbracat in HAINA de SARBATOARE desbracindu-l de ,, nelegiuirile ” sale cu acele conditii din acea vreme,, 1) vei UMBLA pe CAILE Mele 2) vei PAZI PORUNCILE Mele 3) vei judeca si Casa Mea 4) vei Priveghea asupra Curtilor Mele 5) te voi lasa sa INTRI impreuna cu cei ce erau presenti acolo in acele momente. Dar mai stim ASTAZI Lui Dzeu NU mai este valabila HAINA de SARBATOARE De ce? rasp il avem in Amos 5 ; 21 ,,EU URASC si ,, DISPRETUIESC” SARBATORILE voastre si NU pot sa va sufar adunarille de ,, SARBATOARE” Eu am intrebat pe Isus atunci ce sa facem? Rasp in v pe pag stinga Amos sta scris:,, CAUTATI pe Domnul,, si” veti TRAI apoi EL Insasi va IMBRACA pe cei ce vor Chema Numele Sau cu ,, HAINA de NUNTA” automat! Multumesc o zi buna doresc tuturor Ciao Sara

Leave a Reply