[flashvideo width=”520″ height=”380″ filename=”videos/090_oxigen.flv” /]
>> descarca mp3 <<
>> descarca pt. telefon <<
>> descarca video pt. iPod <<
>> download high quality video <<

Asteptam scorul si comentariile Dvs. pt aceasta emisiune folosind linkurile urmatoare.
Pentru a vota apasati pe stelutele de mai jos[ratings]

Tags: , , , , , , , ,

9 Comments on 25 Septembrie 2008 Oxigen cu Edi Constantinescu – Da, da, nu, nu

 1. Ietro says:

  Pacea Domnului Isus!
  As avea si eu o intrebare pt realizatorii emisiunii: de ce lasa muzica de la generic si la 2 minute de la inceperea emisiunii? Il acopera partial si in mod cu totul inutil pe vorbitor…

 2. saneoc1 says:

  as vrea dac se poate sa mai faceti o dat lumina peste faza cu …minciuna(frate pastor constantinescu)
  in ce ati spus astazi eu am antelesc ca totushi sunt situatii cand …..sunt minciun indreptatite…
  e corect asa?
  tre sa recunosc ca mam prins de cateva ori la gandirea fariseica…da asta cu minciuna…poate totushi o mai luminati o data….

 3. marius says:

  Foarte onest acest mesaj ,expresiv ,tonic.
  Dumnezeu ne-a dat viata ca s-o traim ,sa avem relatii sanatoase,nu numai reguli seci.
  Majoritatea avem tendinta sa interpretam Legea ca un avocat(de partea noastra) sau judecator.
  Uitam sa o aplicam cu iubire fata de semeni.
  S-au discutat multe cazuri in biserica despre cum sa ne raportam de ex. fata de legile civile si cum trebuie sa reactioneze un crestin. Parerea mea a fost si este ca legile civile sint imperfecte si facute doar ca sa-i apere pe unii si uita de altii. Reactia noastra trebuie sa ia in considerare etica fiecaruia (daca o are) raportata la Dumnezeu dar si la cel de linga noi. Oare de cite ori te iarta un politist daca te prinde odata ,de doua ori pentru greseli sa le spunem mai mici .De cite ori incalcam cu buna stiinta acele legi civile.De cite ori iertam noi pe cineva . Iubirea ar trebui sa ne schimbe pe toti . Reactiile dure ,vor naste alte rectii dure.
  Dar ce facem cu canaliile. Normal am dori o dreptate crunta,nimicitoare.
  Dar cu ce ochi privim si cerem sa se schimbe daca noi nu sintem schimbati.E buna si forta citeodata.Dar dupa aceea?
  Da,da,nu,nu .Oare cum ar arata acea societate dreapta. O fi viata acolo? Nu ti-e frica sa muti piciorul stinga sau dreapta? Dupa care reguli?

 4. cristian says:

  Frate Edi,dupa ce am auzit devotionalul de astazi,mi-a revenit in minte momentul in care Isus isi da cuvantul,ai promite talharului de pe cruce ca…va fi mantuit.Poate ne explicati intr-o zi,cum e posibil ca un asemenea om,sa fie mantuit,stiind bine ca inclinatiile si dorintele lui pana la acea data, erau indreptate in alta directie.Sau facut predici si sau tras invataturi din acest episod,dar persoonal,tot nu reusesc sa inteleg cum e posibil ca un om,sa fie mantuit doar pe baza unei “trairi”de moment.Oare nu ajung in “ceruri” doar cei care mai intai au trecut prin acel proces de sfintire,”cioplire” a mintii si a sufletului?…..E atat de usor sa fii mantuit?

 5. tudose bogdan lorin says:

  un exemplu bun ,este cel cu moasele egiptence care au mintit pe faraon si totusi d-zeu le-a facut “case” pentru acest gest ,probabil in acele multe locasuri despre care vb.ISUS.de altfel avem si numele lor.

 6. Emil says:

  Foarte frumos, bine gandit … in sfarsit cineva care gnadeste limpede in randurile adv. din ziua de azi. Ma bucur si felicitari pt initiativa celor care administraza acest site.

 7. someone says:

  Am o sugestie pt dl Constantinescu: s-ar putea ca cineva dintre ascultatorii emisiunii sa aiba probleme cu vederea (grave sau mai putin grave); in acest sens cred ca ar fi util sa spuneti titlul dat fiecarei emisiuni (cu siguranta cu ia mai mult de 2 sec).
  Multumim pt ca va luati timp sa realizati aceste emisiuni!

 8. Verbo says:

  Pt. Bogdan Lorin,

  Dumnezeu nu a facut case moaselor evreice pentru ca au mintit („pentru acest gest,” cum spui tu), ci pentru ca „se temusera de Dumnezeu” (Ex. 1:21). Adica pentru ca nu au ucis pruncii de parte barbateasca ai evreilor. Cine se teme de Dumnezeu se abate de la rau (vezi Iov 1:1). Apoi nu sunt sigur ca moasele au comis ceea ce intelegem noi prin minciuna. In primul rand, ele nu i-au spus lui Faraon ca vor face ceea ce le-a cerut. Apoi cand au fost intrebate de ce au lasat cu viata pe baieti, raspunsul lor nu raspunde la intrebarea „de ce n-ati ascultat ce v-am cerut?” ci ele raspund la intrebarea „cum de se nasc baieti in conditiile poruncii pe care am dat-o?” Desigur ca ele ocolesc raspunsul direct. Ele nu spun „nu am vrut sa facem ce ne-ai spus pentru ca ne temem de Dumnezeu,” ci dau o explicatie naturalista, pentru un idolatru care nu crede in Singurul Dumnezeu adevarat.

 9. Mellissa says:

  …….litera omoara,spiritul da viata,Cuvantul Domnului este spirit si viata……….

Leave a Reply