[flashvideo width=”520″ height=”410″ filename=”videos/235_oxigen_isus_calare.flv” /]
>> descarca mp3 <<
>> descarca pt. telefon <<
>> descarca video pt. iPod <<
>> descarca video <<

Asteptam scorul si comentariile Dvs. pt aceasta emisiune folosind linkurile urmatoare.
Pentru a vota apasati pe stelutele de mai jos
[ratings]

Tags: , , , , , , , ,

8 Comments on 235. Isus calare

 1. ays says:

  daca nu e neaparat necesar sa faci parte dintr-un sistem pt a fi mantuit , cum te poti impartasi de trupul si sangele Domnului , Sf. Cina , in afara sistemului . Oare parasirea unui sistem nu inseamna despartire de bunavoie de trupul Domnului , care este Biserica Sa ? Si deci este ceva mult mai grav decat excluderea ?

 2. Claudia says:

  Sunt multe taine a lui Dumnezeu ce omul nu le stie. De exemplu stelele sunt facute inainte de oameni noi nu stim ce rol are stelele. Se mai poate ca toti sa avem acea vechime in timp. Suntem facuti toti de odata. Uni spun ca cand se naste omul apare o stea alti ca cand mori dispare steaua ta. Dar ce e cu faptul ca sa facut stelele inainte de om? In biblie ingerul Gabriel vine si ii spune la mama lui Ismaiel atunci cand fuge in Sahara alungata de Sara. Intamplarea din biblie. ( Dumnezeu se manie pe barbat si femei) Acel inger Gabriel ii aduce veste ca ea va avea un neam mare ca stelele de pe cer. Aici isi da lumea seama de stele. Dar mai se aduce blestemul ca femeia va naste copii cu barbati altor femei copii nu o sa fie facuti din dragoste adevarata. Vedem ca si in ziua de azi se nasc copii si parinti abandoneaza copii prin diviort. Adica te nasti fara sa fii dorit cu adevarat. Dupa ce descide Dumnezeu minta omului despre taina stelelor omu studiaza stelele dindule un nume deseneaza zodiacul la fel si Chineze are un zodiac cu animale. Vedem ca atunci cand sa nascut Isus apare o stea mai stralucitoare Luceafarul. Acei oamen care nu se culca noapte utanduse in sus sunt instintati cu stire de nasterea lui Isus o lumina in plus de la acel Dumnezul care a facut si inceputul lumi. Cuvantul lumina= lumina stelei si lumina ochilor. Totusi vedem ca se aplica o stea pe cer foate luminata la nasterea unui om. Acea stea nu se mai dispare de pe cer de si Isus se intoarce in cealalta lume. In toate timpurile omul este preocupat de semnicifatia si tainele lui Dumnezeu. Si uite ca am ajuns aici in timp si totusi nu stim adevarul. Eu stiu ceva si stiu ca este adevaru dar nici asa ne te crede nimeni. Eu va pun pe gaduri Viata vejnica • Claudia

 3. Claudia says:

  Pe timpul lui Ceausesc mergem si eu la biserica ordodoxa o jumat de ora se rosteste numea parlamentarilor. Popa stragand doamne miluiestei de foarte multe ori. dar nu spune cu ce sa ii miluiasca ce sa le dea domnul Dumnezeu o dorinta. Ma radeam de ei nu stiu ce vor toti de la viata. Se spune cere si veei primi. numai facand glume si rasuri se fa schimba ceva poate in mai bine aici pe pamant. viata vesnica • Claudia
  26-08-2009, ora 19:07

  Mie mia spus Dumnezeu ca totul este prost gandit; Si Dumnezeu are dreptate. In Olanda vine o lege in care tot ce spui nu se mai ia in serios mu te mai inchide, numai atunci cand te bati cu cineva stragi si esti nervos. Nebunu nu o sa mai fie inchis. Acuma isi da luma seam ca ei sunt Aticristus. Dar sa mai facem si o gluma am scris ceva de stelele de pe cer. Acum sa vedem luna si din luna se primesc informati. De exemplu musulmani care urmares luna si chear si catolici ordodosi celelalte religi care fac ca sarbatoare pastelui si a lui ramadam pastele musulmanilor. Fiecare cu ritualurile lor. Dumnezeu spune nu te inchina obiectelor. Viata vejnica • Claudia
  26-08-2009, ora 15:25

 4. DeAugust says:

  poti face parte din sistem si sa nu faci parte din trupul lui Hristos..
  asa cum se poate si invers.
  daca tu esti a lui Hristos dar sistemul te repudiaza.. sau mai subtil.. te impinge la un conformism care te face sa nu mai stii care e diferenta intre sistem si “trupul lui Hristos”.
  nu e bine sa fii un vesnic revolutionar,vesnic nemultumit,iubitor de tendinte eretice dar.. UNEORI NU POTI SA TACI! ce faci atunci? sistemul iti spune sa “ai bun’simt si sa iti vezi de treaaba ta”.
  iti este frica ca pierzi sacramentele..
  este greu sa iubesti oamenii si sa ramai cultic. mie cel putin imi e greu. daca reuseste Dumnezeu sa’mi faca o lobotomie.. El sa fie slavit! daca hotaraste sa imi pastreze schizofrenia asta atunci.. macar sa fac ceva pentru oameni.
  of.
  daca toti oamenii din bisericile din care facem parte..

 5. DeAugust says:

  ..am iesi o zi pe saptamana//sambata
  //duminica
  si am face ceva pentru un om.. in loc sa stam in sinagogile noastre prafuite si sa studiem.. “suluri inspirate”
  iti dai seama ce “trup al lui Hristos” am. o zi pe saptamana cand toti pocaiti se intalnesc “dimineata in zori” sa cante o cantare, sa faca o rugaciune si dupa aia sa iasa la treaba… la munca propriu-zisa.. nu la impartit de literatura.
  of ce departe suntem!

 6. stef says:

  ..legatura intre stele si oameni? Asta seamana mai degraba cu astrologia decat cu crestinismul. Multa vorba si putine fapte concrete? DA, DE TREI ORI DA.

 7. Claudia says:

  Stelele si astrologia este aceias. Tainel lui Dumnezeu ne intereseaza pe fiecare. Vedem politica astrologiloe de pe intreg pamantul. Vedem ca destinul omului se poate vedea din stele. Dar este o gresala de a crede ca gasim informati din stele. Informatile si adevarul ne vine de la Dumnezeu Alfa si Omega prin mintea noastra. Atunci cand ne punem o intrebare? Si vrem raspunsul la o intrebare, daca noi ne rugam si ne incredem in Dumnezeu primim raspunsul BUN la orce intrebare. Dar pentru ca diavolul era RAUL si ca si el avea putere asupra noastra. Ne dadeam seam ca nu stim raspunsul corect. ca nu stim cine ne da informatile ? diavolul sau Dumnezeu. De asta ne si contrazicem uni pe alti. si totul se transforma intro legenda. De exemplu Piramida. De si noi suntem vejnici ca stelele si facuti toti deodat. Prin neascultare in gradina Edan am primit moarte si nasterea. Sa mancat din pomul interzis marul din mijlocul gradini. Dar faptul ca Dumnezeu a facut langa acel pom un alt pom al vetii. Din care am putea manca si avea viata vejnica. Toate generatile traite pana acum a sperat sa vina din nou vesnicia sa scapam de moarte. Viata vesnica

 8. Helna Weiss... LOL says:

  lol lol lol 😆

Leave a Reply