[flashvideo width=”520″ height=”380″ filename=”videos/088_oxigen.flv” /]
>> descarca mp3 <<
>> descarca pt. telefon <<
>> descarca video pt. iPod <<
>> download high quality video <<

Asteptam scorul si comentariile Dvs. pt aceasta emisiune folosind linkurile urmatoare.
Pentru a vota apasati pe stelutele de mai jos[ratings]

Tags: , , , , , , , , , , ,

7 Comments on 23 Septembire 2008 – Oxigen cu Edi Constantinescu – Implinirea Legii

 1. doris says:

  of….de cate ori afirmam sus si tare ca suntem implinitori ai legii,dar de fapt ea nu este scris in inima noastra.
  Fiecare ocazie in care am facut fapte nevrednice de implinirea legii,de fapt am stricat chipul lui Dumnezeu in ochii celor care inca nu l-au cunoscut pe Dumnezeu cu adevarat.
  Incostienta noastra duce la indepartarea altora de DUMNEZEU.
  Multumesc si pt astazi de portia de OXIGEN …trimisa de sus.

 2. cristian says:

  Cu adevarat revolutionare invataturile bibliei in forma in care sunt prezentate aici.Am auzit si eu sute de predici pana acum,dar adevarurile biblice nu au fost,cel putin pentru mine,nicidata atat de clare si de profunde.Nu pretind ca inteleg tot ce ne spune fratele Edi,dar…simt,ca sa zic asa,ca e altceva decat ceia ce am auzit pana acum.Sper sa se faca mai mult,nu stiu ce si cum,pentru ca adevarul,in forma aceasta sa fie auzit de cat mai multi dintre noi cei care dorim mantuirea.Marturisesc ca incep sa ma simt….liber,ca viziunea mea despre cum trebuie sa fiu,ca crestin,incepe sa se schimbe,si asta in ciuda faptului ca la inceput,datorita felului meu de a vedea adevarul,am incercat sa ma impotrivesc.ADEVARUL,impreuna cu Duhul Sfant,te dezarmeaza de prejudecati,si poti vedea dincolo de ceia ce ai vazut pana acum.

 3. Raul says:

  va multumesc frate Edy ptr ca umpleti viata mea.va intreb-sintem sau nu ultima generatie?cred si simt ca Domnul vine si noi cei de acum il intimpinam pe norii cerului.simt si am vise si cred ca o sa trecem din moarte direct la viata.dv ma puteti lumina un pic?

 4. george says:

  Bau! :mrgreen: ce? ispita? depresia? cine? eu, suparat? “nu ma plangeti pe mine…”, “pot totul in Hristos care ma intareste” 😛 … “scoala copile cu parul balai si razi la soare!”… 😛
  mesaj pentru mine… n-are importanta cine:
  “Trebuie” (din emisiune)??? Am o datorie??? …si as putea sa raspund printr-un cliseu: “Femeie, ce am eu cu tine? Nu mi-a sosit ceasul”… dar, inteleg… fiindca e mai mult decat atata… e rugamintea unui prieten. “Voi sunteti prietenii Mei…” Si e atat de pretioasa pt. mine dorinta unui prieten. http://www.youtube.com/watch?v=nqp89bkFe8k Implinirea Legii se face doar din/prin iubire… si morala interioara (in caracter), care ia forma vizibila/exterioara in comportamentul nostru, este expresia directa a iubirii. Cea mai buna si placuta inchinare (dorita de Dumnezeu) este prietenia! Dar nu vezi, Doamne, ca de cate ori deschid gura spun numai prostii si ii supar pe ceilalti? Ce vrei de la mine? Oare nu m-ai ales Tu? Nu vezi?… de fiecare data ma simt ca un catelus trimis in mijlocul lupilor… sunt slab… 🙁
  Isuse, esti fermecator in mustrarea ta, pentru noi, fratiorii tai… prin predica lui Edi…o faci asa de delicat si nobil… in cea mai buna forma… paralelismele acestea ma fascineaza… Cum poate cineva sa nu inteleaga? Offf… go… say no more… i hear you…
  Dar… e alegerea mea, nu? hihihi… Ce voi alege eu oare? se ridica intrebarea… Tacerea (lipsa raspunsului) e atat de greu de suportat… necesita rabdare si credinta multa… 😉 Si rugaciunile sunt auzite si ascultate de cel aflat in nevoie… fara macar sa fie rostite cu voce… nici nu e nevoie sa o mai spui… se simte… si pentru asta spun iar “Multumesc”! “Multumesc”! “Multumesc”! “Multumesc”! “Multumesc”! “Multumesc”! “Multumesc”! “Multumesc”! “Multumesc”! “Multumesc”! “Multumesc”! “Multumesc”! “Multumesc”! “Multumesc”! “Multumesc”! “Multumesc”! “Multumesc”!
  ete na! si astazi… 😛 … niciodata nu e prea mult…

  “Va veni o vreme cand oamenii o sa se admire unul pe altul, cand fiecare din ei o sa lumineze ca o stea in fata celuilalt. Pe pamant o sa traiasca oameni liberi, mari prin libertatea lor, fiecare o sa aiba inima deschisa, neintinata de lacomie si ura. Ei au sa traiasca pentru adevar, pentru frumos; cei mai buni dintre ei vor fi aceia care vor imbratisa lumea cat mai larg in inima lor, care o vor iubi cat mai adanc; cei mai buni vor fi cei mai liberi, caci in sufletul lor va fi mai multa frumusete.”

  Pa! 😉

  ps: Una din cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una dintre bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina.
  ****************
  pps: @rahav… “georgelu”??? lol :mrgreen: … lol… thanks for making me laugh!

 5. george says:

  ouch! 😯 … am bolduit tot textul (pana jos)… offf… e f. tarziu acuma… scuze
  hai noapte buna!

 6. ecaterina says:

  mana dreapta,ochiul drept-nu taiate,cum au facut unii calugari in focul ispitei,ci innoite prin innoirea mintii voastre dupa invataturile lui Isus.

 7. Basty Radu says:

  “Intentiile conteaza”…este ideea la care ma gandesc demult, dar in afara de cativa prieteni, nimeni din biserica nu impartasea viziunea..In ciuda singuratatii si independentei cu care m-am deprins, e bine sa stii ca mai sunt si altii care impartasesc idei asemanatoare.
  Am incercat de-alungul timpului sa inteleg cum va judeca Dumnezeu pe oamenii apartinand religiilor asiatice. Acest gand al “intentiilor bune” rezolva cred dilema. Ei vor fi judecati dupa intentiile pe care le-au avut de a face binele, potrivit constiintei si culturii lor. Biblia spune ca nimeni nu poate fi mantuit decat prin Iisus. Dar oamenii care n-au auzit de Iisus, (de-alungul istoriei) pot fi mantuiti daca urmeaza adevarul dictat de constiinta lor. Fiinca Iisus = Adevar.

Leave a Reply