[flashvideo width=”400″ height=”300″ filename=”videos/067_oxigen.flv” /]
>> descarca mp3 <<
>> descarca pt. telefon <<
>> descarca video pt. iPod <<
>> download high quality video <<
Asteptam scorul si comentariile Dvs. pt aceasta emisiune folosind linkurile urmatoare.
Pentru a vota apasati pe stelutele de mai jos[ratings]

4 Comments on 23 Iunie 2008 “Oxigen” cu “Edi Constantinescu – “Crescand cu Biserica”

 1. edi says:

  trrebuie sa -i cer scuze lui daniel pentru ca l-am ignorat in aparenta. adevarul este ca am fost practic fara locuinta o luna de zile si mi-am redus timpul pe intertnet la strictul necesar. pe de alta parte asa cum daniel stie nu am o maneca plina de raspunsuri. acest forum are ca scop sa faciliteze deiscutia in continuare a subiectului romani si daca luccrurile sunt vazute mai bine pe forul decat in faata camerei cu atat mai bine. daniel ceea ce spun nu este infailibil si daca sunt confuz sau ma contrazic este slabiciunea inerenta oricarui om. nu cer nimanui sa fie ucenicul meu.

 2. beniamin plesa says:

  Pentru cei —fundamentalisti sau conservatori –in orce denominatiune,inclusiv -SD adventisti !!
  Daca ai tendinta sa critici acesst mesaj ,al lui EDI ,–gindeste de doua ori inainte sa o faci !! S-ar putea sa “lupti “impotriva vointei lui Dumnezeu .Asculta glasul lui Dumnezeu in aceste mesaje ,infrineaza-ti firea corupta religioasa care se razvrateste impotriva orcarei invataturi sanatoase ,si nu vrea sa se supuna harului vindecator.
  Zici ca i-ti place sa te rogi ,, -pune in practica aceasta placere !!—Roagate ca Dumnezeu sa i-ti deschida –mintea si inima sa poti primii aceste mesaje –!!!
  Dar daca nu vrei sa te rogi sa intelegi aceste adevaruri ,-esti –“sarac ,,orb ,,si ,,gol ,,”” esti exact ce
  critici si judeci .Asculta glasul lui Isus –vino la EL si cumpara “”alifie pentru ochi “”sa poti vedea grotescul religiozitatii tale si sa fi astfel nascut din nou dupa planul LUI.!!!!
  Cineva trebuie sa spuna lucrurilor pe nume ,,—si cum spunea –apost. PAVEL –sufer impreuna cu voi pina cristos “soarele neprihanirii “”v-a lua fiinta in inimile voastre “”
  AL vostru ——Beni—

 3. vlad says:

  s a adreasat cumva desteptilor

 4. Stefan &....... says:

  Nu sunt in masura sa dau sfaturi sau sa sugerez c-ar fi mai nimerit sa se dezvolte subiectul sanctuarului, dar nu pot sa nu spun ca am nevoie de mai mult in aceasta privinta. Recunosc ca aceasta nevoie este starnita de interventiile lui Gili ( pe care il stimez si apreciez foarte mult ), de articolele sale recente si de tot ce am citit in ultimii 10 ani.

  Multumesc tuturor celor ce fac ca acest devotional sa ajunga la noi.

  Nu stiu daca exista un cont bancar, iar daca nu exista ar fi nimerit sa se deschida, cont in care sa putem depune bani pentru sustinerea eforturilor deosebite ce se fac pentru realizarea emisiunilor.

Leave a Reply