[flashvideo width=”520″ height=”410″ filename=”videos/189_oxigen_noul_adam_si_pomul_vietii.flv” /]
>> descarca mp3 <<
>> descarca pt. telefon <<
>> descarca video pt. iPod <<
>> descarca video <<

Asteptam scorul si comentariile Dvs. pt aceasta emisiune folosind linkurile urmatoare.
Pentru a vota apasati pe stelutele de mai jos
[ratings]

15 Comments on 189. Noul Adam si Pomul Vietii

 1. DeAugust says:

  inteleg.. nu ati avut timp si ati pus un video mai vechi.
  oricum,l’ati ales bine! 😉
  “cine crede,nu vine la judeacata”… sa fie clar,vorbele Mantuitorului.. fara judecati de cercetare, de acuzare, recuzare, apel, procuratura, dosare in cer, ingeri birocrati..toti miscandu’se in varful picioarelor intr’o atmosfera victoriana,sec IXX
  cat de plin de dragoste,frumusete si dreptate este acest mesaj.
  cei care nu pot intelege mesajul sunt putrezi la minte precum :
  ea vrea un pumn de la sotul ei pentru ca sa simta ca e barbat si sa simta ca a platit pentru greseala de a fi ridicat tonul in casa, fara acel pumn nu mai exista respect, nu e barbat!
  iertare? nu vine la judecata? o astfel de dragoste.. e de neinteles
  adevarul e ca e de necrezut.. dar adevarat

 2. Claudia says:

  Adam a fost a doua viata, Ioan botezatorul si Maria a fost si Eva. Luca 3. spune de familia lui Isus ca vine din Adam. Adam nu avea nimic cu Isus. Isus a fost facut de o fata Maria si Dumnezeu. Dar pentruca Eva vine din coasta lui Adam si Maria este si Eva de asta este familia lui Isus. Mie mia spus un inger cand eram de 22 de ani ca sunt Maria mama lui Isus.
  De mica visez cu ingeri. Apoi un sarpe piton mi-a venit intr-o vedenie si mia spus sa nu imi fie frica de el si sa il ascult el mia spus ca numai din vina noastra suferesc animalale asa de mult adica eu sunt si Eva. Eu lam gasit si pe Adam este Olandez nascut chear pe 15 august este bancher la abn- amro partinerul meu. Odata am fost la un popa in Romania si mi-a zis ca daca eu ma voi casatori cu prietenul meu se va intampla o intamplare de la inceputul lumi. Eu mi-a dat seama ca cine poate fi partinerul meu. Am avut un vis in care Dumnezeu imi spune de pomul vetii si acel pom este un par se afla in Irak intro delta, mlastina si nu stiu cum sa ma duc la acel pom. Dumnezeu a zis ca ii este mila de noi si ca putem manca toti oameni de pe pamant ca sa avem viata vejnica.

 3. Claudia says:

  Un mail si eu va explic despre mine si partinerul meu. El este Adam Si a Fost si Ioan botezatorul din biblie acum este Hans Schouten. El nu a mai fost casatorit cu nici o femeie.In biblie Dumnezeu ma creat pentru el asa cum stiti Eva. A doua viata in biblie eu eram Maria mama lui Isus. Atunci el acel Ioan botezatorul Era in burta lui Elisabeta cand eu eram insarcinata cu Isus. Diferenta cam de 20–25 ani. Acea diferenta de varsta este acum invers. In Olanda se spune” pe orce borcan este facut si un capac” Aici se refera la Adam si Eva.Partinerul meu este nascut pe 15 august sfanta Maria. ( pentru ca este protestant si in biserica lor nu se pomeneste de Maria) Eu si Dumnezeu am avut prilejul sa ii arat in simboluri teoria mea. El a lucrat toata viata la Banca aben-ambro simbilul o piramida cu capul in jos ( in piramidele gasite pe pamant era o femeie cu sarpele pe cap si ea simbolizeaza femeia Eva si chear a fost mai multe femei cu sarpe pe cap dar ele nu au gasit pe Adam daca eu am mai fost si acele femei nu stiu :Este posibil: Eu stiu doar de 2 veti si ce stiu, stiu de la ingeri si Dumnezeu. Este vorba de de acea piramida simbolul de la banca aben-amro. Banca ta in curand se va vinde am spus partinerului meu si asa sa si intamplat banca a fost aproape vandut la o banca engleza cu simbolul porumbel alb(simbolul lui Isus care il primeste prin Ioan botezatorul) si apoi sa vandut la fortis belgia cu simbolul o cruce in cubulete. Acum banca este a statului Olandez. Cam atata vroiam sa va spun. In biblie spune ca pamantul a fost dat lui Adam si Eva de la Dumnezeu.Va rog sa va faceti toti datoria fata de Dumnezeu si vreau recunoasterea mea aici pe pamant sa-u sa fiu ajutat de voi toti sa gasesc pomul vetii in gradina Eden pentru a pute incepe misiune noastra aici pe pamant.Viata vejnica va doresc la toti.

 4. Claudia says:

  Eu 2 saptamani in urma ma jucam cu 3 fete de gradinita si aveau un cantec si ne jucam cu manele era vorba de Omega in acel cantec. Ma gandeam totusi suntem la sfarsit doamne Dumnezeule acel cantecel Omega ma pus si mai mult pe ganduri. Viata vejnica si lumina ca sa intelegeti exact ce cititi si ce auziti. Cuvintul vine de la bunul Dumnezeu.
  Eu totus trebuie sa am mai multe argumente despre Eva din Biblie. In limba Roaman cuvantul gradinita de copii. Acest cuvant il aveti pentru ca Eva vine din Romania. Copii la o varsta mai mica ei isi mai aduc aminte cine ei au mai fost vreodata. Si cuvantul gradinita a facut ca Eva (adica eu) sa nu uite de Gradina Eden. Nu stiu daca si italieni folosesc acest cuvant gradinita ca Cleopatra si ea simbolizea Eva umbla cu un sarpe cu v pe cap. adica pace. In piramida egiptenilor mai era o femeie cu sarpele pe cap si fata lui Faraon din biblie care il grijeste pe Moise cu cele 10 porunci din Biblie. A fost 3 fete in istorie care simbolizeaza Eva. Dar numele Cleopatra va spune de patru. Adica si Maria mama lui Isus si ea a fost si Eva. Ca numai asa poate fi Isus familia lui Adam Luca 3, 23/38. Eu stiu doar de Eva si Maria. Despre celelalte femei am vazut filme la televizor. Cate veti poate avea omul sa-u a avut Omul asta poate sti numai Dumnezeu el este creatorul nostru. viata vejnica.

 5. Claudia says:

  Condoliante la toti de la mine pentru Machael Jackson. El se numeste King se poate numi cum vrea.Cu el pe pamant viata noastra a fost mai frumoasa cu el in viata. Un om ce astiut sa cante si sa danseze,Sa ne faca pe toti uneori veseli si uneori cu lacrimi in ochii . Muzica lui cu acei copaci, pomii de jur imprejur si acel vant si el in mijloc ma pus pe ganduri acea melodie ma facea sa plang. Faptul ca sa auzit multe si lucruri rele de el ne-a facut poate pe toti sa ne uitam alfel la el. Eu inteleg orce om aici pe acest pamant. Durerea in care ne aflam cu toti nu se poate pune pe hartie sa-u spune in cuvinte. Ori ce ne dorim si tot ce putem obtine aici pe pamant nu ne face fericiti. Moartea a venit prin mine o femeie Eva si nu mai dispare. Isus ne vorbeste de viata vejnica a mai trecut 2009 ani de atunci si tot nu putem obtine. Eu stiu de la bunul Dumnezeu cum putem obtine viata vejnica. Eu sper ca din acest an o sa o putem obtine. Poporul Mayas spune ca in anul 2012 o sa se gasesca acel pom sfant. viata vejnica, lumina si tot ce va doriti.

 6. Claudia says:

  Pentru ca capitalismul , comunismul si lumea a trei tarile sarace nu a ajuns la nici un drum bun, poti spune ca e timpul pentru a face o alta lume aici pe pamant. Eu va sfatuiesc sa ajunceti sa va dati seama ca asa nu se mai poate. Criza in care ne aflam ne arata ca nu stim conduce nimic aici pe pamant. Trebuie cu totul si totul o alta gandire. Bani este cea mai mare problema si munca. Munca si orele omului muncite la fel este o mare problema, Uni pot lucra cat ei vor si alti nu are nici un loc de munca. Apoi te intrebi cum mai poate trai adica ce mananca. Nimic nu se aude de bine decat de rau. Trbuie sa va dati seama ca toata lumea are dreptul la cele necesare ca sa poata trai. Moartea ne face pe toti sa ne gandim ca suntem egali. avem toti acelas inceput si acelas sfarsit. Eu cred ca a venit vremea sa va ganditi ca daca toata lume daca am lucra macar 4 ore pe zi cu toti si copii la fel am putea mai bine sa ne bucuram de aceasta viata, si restul de ce avem nevoie sa luam grati. toate acele industri cu birouri transformate in Hoteluri cu restaurante si mancare de 5 stele in el gratis sa putem manca si sa ne putem imbracam si sa putem dormi.Cei ce au case sa le raman lor si famililor. Cei ce nu au case de acum inainte sa decida ce vor. Daca cineva doreste o casa si are copii sai se faca apoi o casa cu atatea cameri pentru copii.Eu vreau sa spun ca toata lume are nevoie de cele necesare. Cu planul meu o sa ajungem sa tinem cu toti cele 10 porunci a lui Dumnezeu O sa ajungem cu toti in imparatia lui Dumnezeu dupa moarte. intelepciune, lumina, viata vejnica de la Dumnezeu.

 7. Claudia says:

  Asa cum si azi se aude ca in Irak chear Bagdad explodeaza multe explozive acel razboi nu se mai termina. Eu vreau sa il caut pe Binlade pentru a spune ca noi nu mai vrem explozive.
  Noi vrem o lume vara razboaie fara explozi. Noi vrem sa creiem viata vejnica. Pomul vetii par pom se afla in Irak Daca noi o sa mancam din acel pom nu o sa mai murim nu o sa mai imbatranim o sa fim mereu tineri fara bolii tot ce a facut un om aici pe pamant cu buna inima acele talent se va da fiecarui om. Corpul nostru o sa mai crestem corpul va fi mai frumos si mai perfect o sa fim print si printese. Natura si animalele ne vor ajuta. Atmosfera se va schimba va fi un singur anotimp, pomii si zarzavaturilr o sa fie mereu in floare. o sa putem chear si zbura exact cum o facurto si Isus dupa 40 de zile de la inviere. O sa vie o viata bina cum nici un om nu se poate gandi. Dumnezeu spune catre mine nimeni nu se gandeste la acel pom. Desigur nu o sa ne mai imultim. Voi toti aveti voie sa mancati din acel pom par. cuvantul par= parul omului care nu putrezeste niciodata. Asa este si cu acel pom. va rog sa ma credeti si sa ma ajutati cu ce puteti. La Dumnezeu ii este mila de noi. Lumina si Harul lui Dumnezeu.

 8. Claudia says:

  Odata am avut o discutie cu Dumnezeu despre limbile vorbite de oameni. Am intrebat De ce asa de multe limbi? Ca pe noi mai mult ne incurca ! La ce ne ajuta asa de multe limbi. Eu eram nervoasa in vis. Am zis eu o sa fac aici pe pamant cum este mai bine si o sa schimb toate limbile, intr-o singura limba.( in limba engleza, Cuvantul engel in acel cuvant este aproape cuvantul inger tradus in olandeza. dradus ar veni limba ingerilor.)Eu vroiam o singura limba limba ingerilor Dumnezeu sa ras de mine si a zis ca sa nu fac nimic. Eu am zis trebuie sa fac ceva si ca daca toata lumea o sa invete engleza in plusi asa omul va putea comunica unul cu altul. Dumnezeu razand a zis ca o sa ma faca sa inteleg de ce asa de multe limbi. A doua zi mi-a dat Dumnezeu o putere in care eu stiam dinainte ce o sa spuna televizorul. Si faceam multe glume. Toti spuneau ca eu trebuie sa ma fac comica. Eu am raspuns ca este un Har sau dar de la Dumnezeu si nu stiu pentru cat o sa il am. L-am avut doar 3 zile. Dumnezeu este foarte glumet atunci cand o sa ajungem in viata vejnica o sa radem mult ne vom sterge lacrimile si o sa ne radem unul de altul. nu va mai fi necazuri si o sa fie numai veselie. Vedeti intrun cuvant cate cuvinte puteti gasi. Olandezi nu stiu sa vada acele cuvinte intrun cuvant. De exemplu bom si boom. bom= este bobmba si boom = pom de exemplu acea melodie care este acum foarte cantata. bom bom. Oexplozie bomba se transforma intrun pom. Eu ma rad de olandezi ca nu mai intelegi ce canta boom s-au bom. Eu toate glumele le faceam in Olandeza. Cand lumea era prea rea si nu asculta de Dumnezeu. Dumnezeu facea ca acea lume sa dispara cu tot cu limba lor de pe pamant. De exemplu latina s-au greca veche. Viata vejnica de la Dumnezeu

 9. Claudia says:

  Eu asi dori Congrese pentru toate productele mai importante pentru om. Mancarea, bautura, imbracamintea,incaltamintea si apoi vine casele omului. In fiecare tara ar fi bine sa se faca o organizatie care sa ocupa cu agricultura adica mancarea si bautura omului. prin congrese se poate in fiecare an ajunge sa se stie fiecare cat stie sa faca si cat e nevoie sa faca productie. In Olanda se vorbeste ca nu mai stie ce sa faca sa fie mai bine Sa se transpoarte vacile la Polonezi s-au sa se transporte Polonezi la vaci. Exact si cu imbracamintea se poate mai moderniza Firile de bunbac sa-u celelalte fire folosite de imbracaminte se poate direct face cu masinele direct in hainele necesare. Ezact ca si cu ciorapi. acea masinarie se poate mai moderniza incat hainele sa se formeze exact in ce vrei pantaloni fuste bluze haine de copii ect. In cursul saptamani se poate umbla in haine mai simple iar sambata si duminica sa se imbrace omul cu haine de gala adica cele mai frumoase haine posibile. Este bine ca masinele industriale sa faca mai mult lucrul omului. ( numai ca nu o sa aiba omul bani) Ingineri trebuie pusi toti la un loc adica in birouri in care impreuna sa poata gandi si face masini noi in toate domenile.Prin Congrese se poate vedea unde si ce este nevoie de a se mai produce. Viata vejnica de la Dumnezeu.

 10. Claudia says:

  Eu trebuie ori cum sa alung moarte DE PE PAMANT Dumnezeu ori ma face de jale ori isi bate joc de mine ori ma face sa rad. Eu sunt nascuta in jud. salaj. cuvantul salaj mai se numeste si sicriu. (asta o stiu de la bunica) In Romania locuiam in strada mortilor, si acum locuiesc intr-o strada Olandeza ce se numeste hogevart tradus ar veni imormantare la inaltime. cuvantul hoge=inaltime ori sus iar vart =imormantare. Viata vejnica de la Dumnezeu • Claudia
  15-07-2009, ora 21:49

 11. Claudia says:

  Bunica mea la varsta de 12/13 ani in seara de creciun a fost la fantana sa aduca apa cu galeata si in loc de apa a adus VIN rosu. Sunt curioasa daca sa mai intamplat asemenea intamplari in Roamania?

 12. Claudia says:

  Eu doresc sa stiu cum credeti s-au ce credeti despre pomul vetii sadit in mijlocul gradini Eden. Langa acea gradina se afla si raurile Eufrat si Tgrus . Explica biblia. Mie imi vorbeste Dumnezeu si imi spune ca pomul vetii se afla pe pamant si nimeni nu se gandeste la acel pom. Din partea lui Dumnezeu putem manca din acel pom pentru a avea viata vjnica.La Dumnezeu ii este mila de noi toti. Dumnezeu spune ca nu vrea scenarul in care va cadea stelele de pe cer ca atunci toata istoria noastra se va distruge. El Dumnezeu vrea ca constructile omului sa ramana nedistruse. Pomul vetii este un par pom am vazut in alt vis. cuvantul par in limba romana explica si parul omului care nu putrezeste niciodata. Chear daca acel pom a disparut un timp de pe pamant dar din radacinele lui a crescut alt pom. Para pom =para focului. sunt iarasi doua cuvinte la fel. parul omului in olandeza se numeste har= noi in limba romana avem cuvantul. Har de la Dumnezeu. si mult altele despre mere si pere. povestea tinerete fara batranete si viata fara de moarte. la fel povesteste de mere si pere. cred ca sunt destule argumente de a ma crede. Acel par pom se afla in Irak intro delta,mlastina. acolo se afla si cele doua rauri de mai sus scrise in biblie aproape de gradina eden. Gradina eden a fost facuta pe pamant. Viata vejnica la toti

 13. Claudia says:

  Doresc ca tot pamantul sa ajutam tara Irak O strangere de bani pentru acei oamani care nu mai are nimic. Razboiul din tara lor e mana lui Dumnezeu pentru a merge la pomul vetii si a crea viata vejnica. pace har lumina si viata vejnica de la Dumnezeu Isus si sfinti.

 14. Claudia says:

  Vad ca se vorbeste mult de apocalipsa da este adevarat ca traim acele momente ca sa intamplat ce este scris cu omul o peceta pe mana adica acel cip biometric si ca acolo este inclus 666 codul fearei, diavolului. Acel cod il are si alimentele codul barei. Cipul acest cuvant si inventie i sa facut mai intai cati bancare. Hans( De care spun ca a fost Adam si Ioan botezatoru) partinerul meu la Banca Abe-amro intro sedinta cu directori se intreabau cu toti ce trebuie schimbat modernizat. El explica ca va veni bancomate automate si inafara bancilor. Adica nu va mai fi nevoie de mana omului si automat se vor scoate bani din banca. Bine ca este usor sa fi slugitorul lui Dumnezeu sa trebuieasca sa spui ce trebuie sa se intanple. Si tot ce spui se si intanpla. Trebuie sa se faca cardul bancar si un cip. Acel cip sa dezvoltat ca o mare primejdie pentru om un computer asa de mic ce se va implanta omului in man. Unde Dumnezeu isi Pune mana si mila deavolul isi pune coda. Cum omul a reusit sa faca acel cip biometric este de mirare. Vedem Batalie intre diavol si Dumnezeu. Faptiul ca se intampla acele lucruri traim sfarsitul Alfa si Omega. In biblie se spune ca ca va fi o judecata pentru cei morti. Adica pentru oameni din cealalta lume. Adica si dupa moarte mai este posibilitate de-a te apropia mai mult de Dumnezeu. Vedem ca omul dupa moarte se mai numesc si Duh. Dar acele duhuri erau prea curiosi si se bagau in om viu de pe pamant. Se faceau duhuri rele si slugeau deavolului. In biblie la apocalipsa se spune ca va fi Fiara care pute lua orce forma si acel duhuri numiti si deavoli.Vor fi luati legati si aruncati intrun foc 1000 de anii. Vedem asa de multi oameni cu ochelari. toti acei oamen a fost folositi de duhurile rel. Lumina ochilor se ia se slabeste. vedem ca ochii sunt poxitiv si negativ + – Dupa ce se va face judecata mortilor adica omenilor de dincolo si o sa fie inchisi. Isus Dumnezeu va fi cu noi. si o sa fim condusi numai de Dumnezeu si Duhul sfant. Viata vejnica la toti

 15. asoka says:

  ce diavol cu chip de om esti tu de hulesti in asa masura DUMNEZEIREA??????? a venit antihrist pe pamant oameni buni si se pretinde a fi mama lui HRISTOS,dar e un diavol intrupat,adeptul iadului…sa ne fereasca DUMNEZEU de asa “oameni”ca aceasta care zice ca ea va schimba lumea….adica o duce in mod sigur la iad!!!fereasca-ne DUMNEZEU pe toti…

Leave a Reply