[flashvideo width=”520″ height=”410″ filename=”videos/170_oxigen_lumina_si_intunericul.flv” /]
>> descarca mp3 <<
>> descarca pt. telefon <<
>> descarca video pt. iPod <<
>> descarca video pt. iPod Touch / iPhone<<

Asteptam scorul si comentariile Dvs. pt aceasta emisiune folosind linkurile urmatoare.
Pentru a vota apasati pe stelutele de mai jos
[ratings]

7 Comments on 170. Lumina si Intunericul

 1. Ali says:

  Edi, uite ce am aflat eu despre povestea cu balerina sovietica: se pare ca securistii sovietici i-au sus – “nu uita ca parintii tai din uniunea sovietica nu stiu despre america decat ceea ce le-a spus propaganda comunista, asa ca atunci cand spionii FBI vor veni sa ii ia si pe ei in america si ii vor intreba daca vor sa vina, e foarte probabil ca ei vor refuza”.
  Si balerina sovietica a inteles ca securistii au dreptate, asa ca a zis “dragul meu sot, ma bucur ca tu ai ajuns sa cunosti america si ca ai ales sa ramai, dar eu nu voi putea fi fericita in america atata timp cat vreunul dintre cei pe care ii iubesc va ramane pe mana comunistilor”.

 2. Ali says:

  Exista multe motive pentru care un om care nu intelege mantuirea poate sa o refuze. Dar cum poate cineva sa refuze ceva ce nu intelege?
  Si de ce ar refuza viata vesnica cineva care o intelege? Cred ca un motiv ar exista: unui om care iubeste, viata vesnica nu ii ofera nimic, daca cei pe care ii iubeste nu vor avea parte de ea.
  Asa ca, in cazul in care nu vom avea cu totii parte de viata vesnica, cine spunea ca atunci cand vom ajunge in cer vom avea surpriza sa gasim acolo oameni pe care nu ne asteptam sa ii gasim, si nu vom gasi oameni pe care ne asteptam sa ii gasim, avea dreptate. Cred ca cea mai mare surpriza va fi ca NU il vom gasi acolo pe Isus Cristos.

 3. Paul says:

  Pt. Ali.
  Daca cineva refuza viata vesnica pentru motivul pe care tu l-ai mentionat,de fapt nu a inteles ce este aceasta.Pentru ca Isus a zis ca cine iubete pe tata,mama,copil etc,(citeste si vezi) nu este demn de imparatia Lui(doar El este Domn,cum sa nu fie acolo?).Da,este perfect adevarat ca vom fi FOARTE surprinsi de cine vom vedea acolo!

 4. rahav says:

  Ali, puiule, crezi ca scapam de EL acolo? ie numa o speranta a ta sau ie adevarat? a? sa nu fie fro surpriza d-aia da cel mai nasol soi, in loc. pa! te pupa mamica ta!

 5. Beniamin Gherebeanu says:

  Edi a explicat clar pe baza CUVANTULUI ca impratia este acolo unde este ISUS caci imparatia este a LUI,si o aduce cu SINE.Deci ,noi cand IL primim pe ISUS sa locuiasca in noi, am primit deja si iMPARATIA LUI caci imparatia LUI nu este din lumea aceasta(veziIOAN18:36,37),El a venit ca sa ne-o aduca.Deaceea este EL socotit ca SAMANTA(vezi LUCA 8:11),care rodeste in inima noastra faptele LUI,deoarece in SAMANTA LUI este codul genetic a lui Dumnezeu.Asa ca EL a adus in noi NATURA NOUA A LUI DUMNEZEU.Deaceea a spus D-ul Isus ca I.D. este inlauntrul vostru(daca ati primit-o,vezi Lc.17:20,21),deoarece ea este adusa de ISUS !

 6. stefan says:

  FRATE EDI CONSTANTINESCU, acum efectiv sunteti efectiv un reprezentant al adventismului ORIGINAL ?I ORIGINAR! Exact ca sora White! ADEVARAT CU FAPTELE ! ?i cu omul cu faptele sale… Cuvantul ?obolan folosit in dreptul omului e prea NOBIL !

 7. Mishu says:

  rahav, pupa-l bine pa puishoru’, ca poate se trzeste… ­čÖü

Leave a Reply