[flashvideo width=”520″ height=”410″ filename=”videos/145_oxigen.flv” /]
>> descarca mp3 <<
>> descarca pt. telefon <<
>> descarca video pt. iPod <<
>> descarca video pt. iPod Touch / iPhone<<
Asteptam scorul si comentariile Dvs. pt aceasta emisiune folosind linkurile urmatoare.
Pentru a vota apasati pe stelutele de mai jos
[ratings]

2 Comments on 145. Isus in mormant

 1. elf says:

  “Ce stii tu ?Te pricepi la ceva…?Faci umbra pamantului degeaba,si asa in ceruri femeia n-o sa existe,NUMAI barbatul sau orice altceva!”Spicuiri din multe alte Complimente” finut ” zugravite de catre partea LOGICA si DURA.
  Partea Sentimentala si “Credula” accepta(EVA ce-afacut?) tace si inghite nu ca n-ar avea gura si putere de a decide,ci pt. ca conditia tesuta de mii de ani o face astfal(asa a fost si mama si bunica)!
  Multumesc ISUSE,pt. ca imi dai posibilitatea sa ma retrag in TINE si sa TE IUBESC,sa plang la picioarele TALE,langa crucea TA si la mormantul TAU!Am plans cand era gol dar si cand ni TE-ai aratat PERFECT deacum, printre NOI,s-in CERURI.
  Multumesc IISUSEpt.ca ESTI “ACELA” care ne trateaza cu respect si gingasie ne alina inimile si ne ofera intelegere!
  NUMAI TU ESTI “ACELA” care ne-a eliberat prin sentimentele si simturile Feminitatii noastre!
  D-LE Constantinescu, prin D-voastra Tatal imi raspunde multor intrebari .II multumesc fiindca v-am descoperit!(aprox. 3 luni),si dupa cum spunea cineva aici,pe forum DRAMUIESC orice cuvant si orice aparitie a D-voastra!Sa fiti binecuvant alaturi de toti ceilalti!

 2. monica clipa says:

  Mii de ochi(vazuti si nevazuti)stau atintiti spre o singura scena, unii intelegand ca e “sfarsitul”, altii ,sfidand rationalul,mai spera intr-un alt inceput.
  “-Descrie ce vezi!” ti se spune, deslusit si ferm.Ingrozit de tot ce se desfasoara in fata ochilor tai ,dar, cu destula uimire si curiozitate,privesti tinta,poate impotriva vointei tale ,spunandu-ti:
  “-Ceea ce vad?!.O!..ceea ce vad ,cu siguranta e mult prea mult, pentru a descrie in cuvinte pamantesti!..”Inchid ochii pentru cateva momente, si-mi zic:”Cum as putea oare descrie Daruirea Lui ?Dar,Dreptatea?In ce cuvinte de slava as putea as putea vorbi de Tarie sau de Curaj?Cu ce gen de cuvinte as putea defini Adevarul?!…Nu.Cu siguranta, orice stradanie, nu face decat sa le stirbeasca valoarea .”
  “-Daca vrei sa fii desavarsit,urmeaza-Ma!” aud aceeasi voce ,care-mi citeste framantarea.
  Condus de o dorinta inexplicabila,Ii privesc trupul inert ,care tocmai a fost depus, pe piatra rece a mormantului .Dintr-un salt,ii sunt alaturi.Mormantul ma “inghite” in timp ce trupul cauta un loc de odihna langa “odihna’ Lui.

Leave a Reply