[flashvideo width=”520″ height=”410″ filename=”videos/144_oxigen.flv” /]
>> descarca mp3 <<
>> descarca pt. telefon <<
>> descarca video pt. iPod <<
>> descarca video pt. iPod Touch / iPhone<<
Asteptam scorul si comentariile Dvs. pt aceasta emisiune folosind linkurile urmatoare.
Pentru a vota apasati pe stelutele de mai jos
[ratings]

3 Comments on 144. Perdeaua si sutasul

 1. beniamin plesa says:

  Matei

  Multumesc foarte mult pentru video !

  Cine vrea sa vada un exemplu tipic de –mintuire prin sabat-se poate vedea la urmatorul site:
  http://video.google.com/videop.....8153009234
  Teroarea ,frica ,nesiguranta si manipularea acestora se pare ca da rezultate bune in a muta oamenii dintr-un –STAUL in ALTUL.
  Vestea buna ca Isus a facut totul pentru mintuirea celor ce se incred in EL ,este complect absenta .Ideia de a te odihnii (dormi in zi de sabat) in adevarata zi este prezentata ca factor determinant pentru salvarea oamenilor in aceste zile de pe urma.
  Edi –multumesc mult pentru efortul si riscurile ce le infrunti pentru a prezenta mesajul clar al mintuirii NUMAI prin meritele lui Isus.!!
  In vremuri (periodice) de criza economica si dezastre naturale ,multi oameni de altfel bine intentionati sint inghititi de acesti manipulatori de sentimente care
  in loc sa ajute la infruntarea neajunsurilor,ei afunda si mai mult in teroare si pierdere a orcarei sperante.
  Inca odata –multumesc de ridicarea unei VOCI rationale si plina de speranta ca Dumnezeu este cu noi chiar si in mijlocul furtunilor vieti .
  Dragoste biruieste frica ,si cine este cuprins de frica si teroare inca nu a cunoscut dragostea adevarata ,Religie doar de dragul religiei produce frica si teroare.
  Isus da adevarata pace !
  Beni

 2. mediaX says:

  hello bp. am deschis link-ul pe care l-ai afisat aici. nu m-am uitat la el decat la inceput si la sfarsit. am vrut sa vad cui i se atribuie creditele pentru acel “material”. se pare ca realizatorul a vrut sa ramana anonim dar nu e decat unul singur care face astfel de “gunoaie” in romania si are legaturi si tag-uri cu alte astfel de filme in limba latina.
  deci asta face “mantuitorul” david gates prin romania….

 3. rosu ciprian says:

  Corect ce zici mediaX,chiar daca materialul in sine prezinta adevaruri ce nu pot fi contestate!! Forma agresiva si lipsa explicatiilor necesare fac sa fie o provocare la ceea ce este de fapt adventismul. Adventismul nu este un “produs” din sec.19 al unor frustrati,dimpotriva,este “made in Jesus”,doar ca unii folosesc dreptul de autor in diverse moduri,unele chiar grotesti. Este evident ca SDA a inceput sa ia “suturi” tot mai des,insa sunt suficienti ne-adventisti cu mintea liminata( de cine oare !?) care sa inteleaga cum stau lucrurile de fapt cu SDA. Repet,in cunostinta de cauza,f. multi oameni apreciaaza SDA in ciuda “cantecului de lebada” ( a se citi prohodul )cantat de putini-multi suparati pe SDA,fie ei membrii sau nu adventisti. Referitor la Edi,am scris mai demult un comentariu in care ziceam ca cei ce-l lauda asa de tare,nu-i fac nici un serviciu,dimpotriva.Nu de laudatori are nevoie el (oportunistii sunt mereu prezenti,oriunde),ci de oameni care sa inteleaga mesajul lui si sa-l ajute nedandu-l cu peria. Edi a fost si ramane un adventist neconformist(dar nu rau intentionat),un om al prezentului fara” ochelari de cal”,unul in stare sa invete si pe altii sa gandeaca cu mintea lor,deci un adventist militant care stie ce si de ce crede asa. Noi, cel care il urmarim vorbind,trebuie s-o facem in cunostinta de cauza,nu grabindu-ne cu laude ce maine se pot transforma (aproape sigur !) in “rastigneste-l pe Edi asta”. Istoria are un mare cusur :se repeta in mod nefericit cand te astepti cel mai putin !! Si asta ca o ironie implacabila,nu a sortii,ci a ei,a istoriei !

Leave a Reply